מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות מורחבשרון גבאי25/04/2015
יש לי בעיה של דליות ברגליים, לפני 20 שנים עברתי ניתוח ברגל אחת. אני רוצה ללכת למומחה באופן פרטי. מברור שערכתי מכיוון שהוא לא פרופסור ולא מנהל מחלקה, לא מגיע לי שום החזר ממכבי שלי.
יש לי כל מ יני ביטוחי בריאות: אובדן כושר עב, תאונות אישיות ומחלות קשות, אבל ביטוח בריאותי מורחב לייעוץ, ניתוחים וכו' אין לי.
השאלה שלי היא אם אני עושה עכשיו ביטוח כזה, האם חברות הביטוח יסכימו לבטח אותי על דליות ברגליים? או שמכיוון שזו בעיה מהעבר אינני מבוטחת?
האם זה נכון שלא מגיע לי ממכבי שלי התייעצות מומחה מכיוון שאינו פרופסור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות מורחב - תגובה
מאיה יעקוביאן26/04/2015שרון שלום.
סביר להניח שהצטרפותך להיטוח פרטי, תהא כרוכה בהחרגת בעיית הדליות. כך שלא תוכלי לקהל כיסוי בגין ייעוץ, ניתוח או כל שירות אחר הקשור לזה.
באשר למכבי, למיטב ידיעתי נקבעו בתוכנית קריטריונים מסויימים לרופאים המזכים את המבוטח בנחזר כספי.
אני מציעה לך להיכנס לאתר האינטרנט של מכבי ולקרוא את הסעיף הרלוונטי בתוכנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)