תקרת ביטוח לתרופות מחוץ לסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקרת ביטוח לתרופות מחוץ לסל
    דורי
    03/08/2015

הי,

יש לי כיסוי לתרופות מחוץ לסל בשתי פוליסות פרטיות נפרדות בחברות שונות. כל אחת מהן מוגבלת ל1 מיליון ש"ח מתחדש כל שלוש שנים. שתי שאלות לי:

א. האם בתביעה לאחת מהן אני חייב לפנות לשתיהן (או שהחברה אותה ממנה אני תובע ההחזר תתבע מחצית מהשנייה)?

ב. האם הכיסוי שלי בכל מקרה מוגבל ל1 מיליון משתיהן יחד או שאוכל במצטבר לקבל החזרים משתיהן יחד של 2 מיליון ש"ח בשלוש שנים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקרת ביטוח לתרופות מחוץ לסל - תגובה

מאיה יעקוביאן
    04/08/2015

דורי שלום,
    כל אחת מחברות הביטוח מחוייבת לך בנפרד על סכום של מליון שח מתחדש, כך שיש באפשרותך בקרות מקרה ביטוח, לקבל החזר כספי מכל אחת מהן.
    יחד עם זאת, במקרה של תביעה גדולה, חברת הביטוח הנתבעת עשויה לפנות לחברת הביטוח השניה ולבצע שיבוב. כלומר, השתתפות בעול התביעה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

דורי
    04/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו