שינויים בפוליסות הביטוח הפרטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בפוליסות הביטוח הפרטיות
    דוד
    13/12/2015

הי בוקר טוב,

בימים אלה אני מתעניין בפוליסת בריאות פרטית לי ולאמי (אני בן 34 אמא שלי בת 60).

לפני חודש הבנתי שהחל מה1.1.2016 יכנס שינוי (לרעה) לפוליסות הבריאות הפרטיות ועכשיו שמעתי שהתאריך נדחה ל1.2.2016 (נדחה בחודש).

האם זה נכון?

עד מתי לכל המאוחר ניתן לעשות פוליסת בריאות חדשה על מנת "להנות" מהפוליסות היום?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינויים בפוליסות הביטוח הפרטיות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/12/2015

דוד שלום,
    יש תקנות שאמורות להיכנס לתוקף ב- 1/1 העוסקות בעיקר בהגדרת תקופת הביטוח, במידה שיש לתת למבוטח ובהתאמות פרמיה עתידיות אם יהיה צורך בכך.
    תקנות אחרות, אמורות להיכנס לתוקף ב- 1/2 והן עוסקות בעיקר בהגדרות הביטוח בכל הקשור לניתוחים פרטיים ובהפניה למנתחי ההסכם.

אם ברצונך לרכוש פוליסת בריאות טרם כניסת התקנות לתוקף, חשוב לעשות זאת לפני ה- 15/12

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דוד
    13/12/2015

הי מאיה,

איפה אני יכול לקרוא עוד מידע על התקנות שיכנסו לתוקף ב1.1 בבקשה?

כנראה שלא אספיק ביומיים (עד ה15.12) לברר, לקרוא ולעשות ביטוח ואני תוהה מה המשמעות של זה.

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/12/2015

דוד שלום.
    תוכל לקרוא את כל החוזרים באתר האינטרנט של משרד האוצר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו