מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר אופציות לביטוחאורח15/12/2015
יש לי אפשרות להצטרף למספר ביטוחים ואני מתלבט ביניהם:
הייתי מבוטח בביטוח קבוצתי ובהתאם לכך אני יכול להצטרף לביטוח ללא הצהרת בריאות.
אופציה 1: תוכנית ביטוח מלאה מהשקל הראשון
אופציה 2: תוכנית ביטוח מלאה משלים שב"ן
אופציה 3: ביטוח ניתוחים בארץ (מהשקל הראשון) ובחו"ל ושרות אבחון מהיר. (יותר זול מהשקל הראשון בכ 30-50 שקל למבוגר בכל חודש)
במקביל אני מתכוון לרכוש ביטוח בריאות מלא קבוצתי (כולל השתלות, תרופות וכו') במסגרת חברת ביטוח אחרת שהחברה בה אני עובד הצטרפה אליה.
הסיבה לכפל נובעת מהרצון שלי לקבל פוליסת ניתוחים קבועה לפני כניסת התקנות החדשות לתוקף וזאת כיוון שכשאני אעזוב את מקום העבודה והפוליסה הקבוצתית תתבטל, יהיו כבר רק את הפוליסות החדשות בתוקף.
לכן אני מתלבט איזה מהאופציות לבחור - האם משלים שבן או מהשקל הראשון. או לרכוש רק את הפוליסה של הניתוחים וכשאעזוב את מקום העבודה, ארכוש מחברת הביטוח החדשה את שאר הכיסויים (השתלות, תרופות וכו').
1. האם לדעתכם צפוי שינוי גם בפוליסות שאינם ניתוחים?
2. האם זה נכון שהחל משנה הבאה ניתן יהיה לרכוש כיסויים ולא תוכניות ביטוח (כלומר רק השתלות או רק תרופות ולא את כל התוכנית)?
3. האם ניתן יהיה בעתיד לבטל חלק מהכיסויים בתוכניות הביטוח שנמכרות היום?
4. איזה מהחלופות אתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר אופציות לביטוח - תגובה
מאיה יעקוביאן17/12/2015בוקר טוב,
אנו נמצאים עתה בתקופה בה עדיין רב הנסתר על הגלוי.
התקנות החדשות מתייחסות לכיסוי לניתוחים פרטיים, מחליפי ניתוח וייעוצים עם רופאים מומחים.
שאר הכיסויים כרגע ללא שינוי.
אני מאמינה שלאחר כניסת הפוליסות האחידות לתוקף, חברות הביטוח ישווקו מוצרים משלימים הכוללים בין היתר כיסוי לתרופות והשתלות. איש אינו יודע כרגע איך הדברים ייראו ומה תהא העלות או הכדאיות שלהם.
באשר לכיסוי לניתוחים פרטיים - משרד האוצר הולך לכיוון של ביצוע ניתוחים רק באמצעות רופאי הסכם. הדבר יחול בשלב מסויים גם על הביטוחים המשלימים של קופות החולים. אם ברצונך להגדיל מראש את מגוון הרופאים אליהם תוכל לפנות בעת הצורך בניתוח, מומלץ שתרכוש כיסוי לניתוחים מהשקל הראשון, אז, תוכל לפנות גם למנתחי ההסכם של קופ"ח וגם למנתחי ההסכם של חברת הביטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)