ביטוח אובדן כושר עבודה למי שאינו עובד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח אובדן כושר עבודה למי שאינו עובד
    דניאל
    20/12/2015

כבר קיבלתי פה תשובה ומה שאני כנראה הולך לעשות זה ביטוח "מחלות קשות".
    לפני שאני חותם על הפוליסה אני רוצה לוודא שאני באמת רוכש את המוצר הכי מתאים עבורי.

אני בן 34, רווק. במשך 12 שנה עבדתי בחברה מסויימת. החברה עברה בעלות ואני, כמו רוב העובדים האחרים, פוטרתי. מן הסתם קיבלתי פיצויים, מה שאיפשר לי להתחיל לעבוד על איזשהו פרוייקט אישי.
    כרגע אני לא רואה את עצמי חוזר לעבוד עוד במשך תקופה ארוכה. אני עסוק עם הפרוייקט ובינתיים יש לי ממה לחיות.

היה לי ביטוח מנהלים בסיסי, ללא סעיף שמכסה אותי במקרה שקורה לי משהו חמור.

יש לי ביטוח משלים של מכבי (זהב) שכולל ביטוח סיעודי. יש לי גם ביטוח תאונות אישיות (משהו בסיסי). כיצד אני יכול להבטיח לעצמי תזרים מזומנים במקרה שאני לוקה במחלה מגעילה? מי שלא עובד לא יכול לעשות ביטוח "אובדן כושר עבודה"? האם כל מה שאני יכול לעשות זה לרכוש פוליסת "מחלות קשות"? אין מוצר יותר מתאים לצרכיי באף חברת ביטוח?

לא צריך להפנות אותי. אני רק צריך לדעת אם זה קיים או לא. אם לא, אני אפסיק לחפש. אני רוצה כבר לעשות ביטוח לפני שהרפורמה נכנסת לתוקף.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח אובדן כושר עבודה למי שאינו עובד - תגובה

מאיה יעקוביאן
    20/12/2015

דניאל שלום,

בנוסף לביטוח מחלות קשות, אני ממליצה לך לרכוש ביטוח סיעודי באמצעות קופ"ח.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאל
    20/12/2015

יש לי ביטוח סיעודי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו