מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות פרטי במקביל לקולקטיביעומר10/01/2016
שלום,
הייתי מבוטח בפוליסת ביטוח בריאות קולקטיבית דרך מקום העבודה הקודם.
בתחילת ינואר החלפתי מקום עבודה וכעת דרך מקום העבודה החדש ישנה פוליסת ביטוח בריאות קולקטיבית דומה הכוללת ניתוחים, רפואה משלימה, אמבולטורי. ניתן להמשיך את הפוליסה באופן פרטי גם במקרה ואפרוש ממקום העבודה.
כאשר עזבתי את מקום העבודה הקודם סוכן הביטוח הפנסיוני אמר לי שלמרות שמקום העבודה החדש מספק לי פוליסת בריאות קולקטיבית כדאי לי למהר ובכל זאת לרכוש פוליסת ביטוח פרטית עד סוף החודש כי בתחילת פברואר תיכנס לתוקף רפורמה הביטוח ואחר מכן הביטוחים שיוצעו יהיו בתנאים פחות טובים. אמר לי שמאחר וחוזה הקולקטיב מוגבל בזמן (12 שנה עם נקודות יציאה כל 3 שנים) לא ברור מה יהיה בתום החוזה וייתכן ולא יתחדש או יתחדש בתנאים גרועים יותר ולכן כדי לי לרכוש עכשיו פוליסה פרטית שבה התנאים מקובעים ולא ישתנו.
סוכן הביטוח של הפוליסה הקולקטיבית מצידו אמר לי כי זה מיותר להחזיק פוליסה פרטית בנוסף לקולקטיב.
אינני יודע למי להקשיב – אני מניח שכל סוכן מדבר מתוך אינטרס מסויים.
שאלתי – האם יש טעם לרכוש עכשיו פוליסת ביטוח פרטית במקביל להצטרפות לקולקטיבית (שמסובסדת ע"י מקום העבודה) בהנחה ש-2 הפוליסות הן של אותה חברת ביטוח ואם אותם כיסויים?
תודה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות פרטי במקביל לקולקטיבי - תגובה
מאיה יעקוביאן10/01/2016עומר שלום,
הרפורמה בביטוחי הבריאות באה לטפל בכמה נושאים:
1. קביעת הגדרות רחבות יותר מאלו הקיימות כיום.
2. ביצוע ניתוחים באמצעות רופאי הסכם (ובכך לדרבן מנתחים להתכנס להסכמים ולא לגבות מהציבור סכומים ללא בקרה וביקורת)
3. להוזיל את דמי הביטוח.
כמובן, אין מוצר ללא חסרונות, לצד יתרונות, אך בראייה כוללת, הפוליסות במודל החדש לא יהיו בהכרח פחות טובות מהקיימות.
אם יש באפשרותך להצטרף לביטוח קבוצתי בעל תקופת ביטוח ממושכת, אינני רואה כל טעם לשלם במקביל על תכנית פרטית בעלת אותו מגוון כיסויים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה לביטוח לפני השינוי
ישי12/01/2016ממיץ לכולם, גם אלו שיש להם ביטוח דרך הקולקטיב של מקום העבודה לעשות ביטוח בריאות לפני הרפורמה שנכנסת ב-1.2
לבטל תמיד אפשר, אחרי השינוי לא יהיה אפשרי לרכוש את הפוליסות הישנות והטובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)