מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ביטוח כללית מושלם זהבגיל15/01/2016
שלום,
הינני רווק בן 38, בריא ועובד בחברה מסודרת אשר מממנת לי ביטוח רפואי קולקטיבי , הפוליסה תקפה עד 2017 ואז כנראה נבוטח בהסכם חדש (פחות איכותי ממה שהבנתי, על פי תקנות חדשות). אני משלם כבר שנים רבות לכללית מושלם זהב. במשך 15 שנים השתמשתי בביטוח זה מספר מועט ביותר של פעמים(זריקות לנוסעים לחול, ייעוץ עם רופא מומחה)..מבדיקה שעשיתי אני למעשה מבוטח בכפל ביטוחים (מיותר?!). האם יש טעם להשאיר את כללית מושלם זהב לזמן הקרוב? להבנתי אני יכול לחזור לכללית מושלם בכל זמן שארצה, אין פה צבירת זכויות , קיים זמן המתנה לאחרי תחילת הביטוח של 3-6 חודשים תלוי בסעיף. האם לא משתלם לי כלכלית להפסיק ביטוח כללית מושלם כרגע? מה יקרה אם תהיה לי מחלה כרונית חדשה, האם המשמעות שלא אוכל להתקבל לביטוח כללית מושלם (הכיסוי עבור המחלה יהיה מוחרג אוטומטית?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ביטוח כללית מושלם זהב - תגובה
מאיה יעקוביאן18/01/2016גיל שלום,
תכניות השב"ן (ביטוח משלים) של קופות החולים, מעניקות כיסוי למגוון רחב של צרכים רפואיים, רובם יומיומיים.
ההצטרפות אפשרית בכל עת, בכל מצב רפואי, ללא הצהרות בריאות, אך מחייבת תקופת אכשרה בת כמה חודשים (משתנה מכיסוי לכיסוי).
אני מציעה לך לעבור על עיקרי התכנית ולבחון האם היא נחוצה לך בשלב זה של החיים (בדיקות הריון, טיפולי שיניים וכד') או האם לבטל ולהצטרף שוב בשלב מאוחר יותר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)