מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נספח תרופותרומן28/01/2016
שלום רב,
אני בן 62 ויש לי ביטוח פרטי כמה שנים (משלם כ-300 ש"ח לחודש) ולאחרונה הסוכן שלי מהראל התקשר אלי וביקש לצרף אותי לנספח תרופות מורחב של הראל בעלות של כ-70 ש"ח לחודש. הסוכנ טען כי במידה ולא אצטרף עכשיו לפני כניסת הרפורמה בביטוחי בריאות לא אוכל להצטרף בעתיד ובנספח תרופות המורחב יש כל מיני תרופות נגד סרטן וכו'. מה המלצתך? האם כדאי להצטרף לנספח התרופות המורחב או שמדובר בהפחדה של הסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נספח תרופות - תגובה
מאיה יעקוביאן28/01/2016רומן שלום,
אין לרפורמה כל קשר לנספח התרופות.
הרפורמה עוסקת אך ורק בתחומים הבאים: ניתוחים, מחליפי ניתוח וייעוצים עם רופאים מומחים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רומן28/01/2016תודה על התשובה המהירה.
הנספח החדש נקרא "הצעה לרכישת נספח תרופות 990 והוספת חבילת "פרימיום" החדש למבטוחים קיימים בכיסוי לתרופות (נספח 806 או 813)".
השאלה שלי האם הסוכן שלי ניצל את הרפורמה כדי "לדחוף" עוד מוצר ללקוח שלו עליו הוא יגזור קופון? לדבריו, אם לא נכניס עכשיו את נספח התרופות המשופר הכולל תרופות נגד סרטן וכל מיני מחלות קשות אחרות, לא נוכל לאחר מכן להכניס אותה וכך אני אוותר ללא כיסוי לתרופות אלה.
האם כדאי לי להצטרף לנספח התרופות החדש או לא.
תודה שוב,
רומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
מאיה יעקוביאן28/01/2016תמיד חשוב לשדרג כיסויים. שכן, הטכנולוגיות מתקדמות כל הזמן ואילו הפוליסות שרכשנו בעבר קפאו במקום.
מומלץ לרכוש את הנספח. אולם אין לו שום קשר לרפורמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)