מה ביטוח פרטי נותן לחולי סרטן ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ביטוח פרטי נותן לחולי סרטן ?
    עומר
    10/02/2016

אני בן 43 ובריא באופן כללי, מבוטח מכבי סיעודי ומגן זהב.

1. מה יתן לי הביטוח הסיעודי של מכבי לעת זקנה ? (או בכלל)

2. מה יתן לי ביטוח רפואי פרטי, אם חלילה אחלה בסוג של סרטן, שלא יתן מגן זהב ? כלומר, האם יש צורך בביטוח הפרטי במקרה הנ"ל.

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה ביטוח פרטי נותן לחולי סרטן ? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    11/02/2016

עומר שלום,

הביטוח הסיעודי של מכבי, נותן פיצוי כספי בסך 4,000 ש"ח לחודש למבוטח סיעודי השוהה בביתו או החזר כספי בסך 10,000 ש"ח בחודש למבוטח סיעודי השוהה במוסד.
    סכומים אלו, ניתנים למבוטח הנמצא במצב סיעודי מידי חודש בחודשו, במשך 60 חודשים.
    מצב סיעודי= אדם אשר אינו יכול לבצע בכוחות עצמו פעולות יומיומיות כגון ללכת, להתלבש, לאכול ולשתות, להתקלח או לשלוט על הסוגרים וכן, מצב של תשישות נפש (אלצהיימר, דימנצייה וכד').
    מצב סיעודי, עלול לקרות בגיל מבוגר, אך גם בגילאים צעירים כתוצאה מאירועים תאונתיים או מחלות כגון סרטן, ניוון שרירים ועוד.

מכבי מגן זהב - מעניקה מגוון רחב של כיסויים. מרביתם יומיומיים.

ביטוח פרטי - רצוי וחשוב לרכוש ביטוח פרטי המעניק כיסוי לתרופות שאינן בסל הבריאות, להשתלות איברים בחו"ל ולניתוחים מיוחדים בחו"ל.
    ניתן לרכוש גם ביטוח לניתוחים פרטיים ולטיפולים בטכנולוגיות רפואיות מחליפות ניתוח.
    סוג אחר של ביטוח פרטי - ביטוח מחלות קשות - ניתן לרכוש ביטוח אשר מעניק פיצוי חד פעמי משמעותי במקרה של גילוי מחלה קשה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו