החזר משתי חברות ביטוח על אותו ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזר משתי חברות ביטוח על אותו ניתוח
    עדי
    13/06/2016

אני עומד לעבור ניתוח בבית חולים פרטי על ידי רופא פרטי. עלות הניתוח 25000 ש"ח.
    ממכבי אני יכול לקבל החזר של 6500 ש"ח ומביטוח פרטי שיש לי אני יכול לקבל החזר של 7200 ש"ח.
    שאלתי- האם אני יכול לבקש מהרופא שתי חשבוניות , על 15000 אש"ח ו 10000 אש"ח שיחד יהוו 25000 ש"ח, ולהגיש לכל חברת ביטוח חשבונית אחרת- וכך לקבל החזר משתי חברות הביטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החזר משתי חברות ביטוח על אותו ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/06/2016

עדי שלום,
    אין צורך בכך.
    את החשבונית על סך 25,000 ש"ח תצלם, כמו גם את דו"ח סיכום הניתוח.
    את החשבונית המקורית והדו"ח, תגיש לקופ"ח ותבקש מהם אישור על מסירת החשבונית.
    את צילום החשבונית, בצירוף אישור המסירה ודו"ח סיכום ניתוח, תגיש להחזר לחברת הביטוח.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק ההסדרים 2015

עדי
    13/06/2016

הניתוח יהיה לאחר 1.7.16- בעתידים מדיקל סנטר. על ידי רופא שאינו ברשימת הקופה.
    איך חוק ההסדרים 2015- ישפיע על ההחזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק ההסדרים 2015 - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/06/2016

ככל הנראה, קופ"ח לא תוכל לזכות אותך בהחזר כספי,
    אלה אם כן, הגדרת המקרה המזכה בתכנית השב"ן הוא "הצורך בניתוח" ולא "ביצוע הניתוח"
    במקרה זה, תוכל לטעון (ובצדק) שהמקרה המזכה אירע טרם כניסת התקנה לתוקפה ולדרוש את ההחזר הכספי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו