שלום בירור זכויות ביטוח בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בירור זכויות ביטוח בבקשה
    צור
    22/09/2016

שלום רב .
    אני מבוטח בקופת חולים כללית וכללית מושלם אשר משולם כתוספת תשלום .
    בנוסף אני מבוטח בביטוח בריאות באופן פרטי בחברת הראל דרך משרד הביטחון .
    לצערי לאחרונה נפצעתי ובעודי באשפוז נדרשתי לרכישת חגורת גב מסוימת לצורך שחרורי מהאשפוז .
    מחיר הכולל של החגורה כ 1200 ש"ח .
    החנות שבבית החולים עובדת בשיתוף של כללית מושלם ולכן כללית מושלם ביצעו סבסוד של 50 % מערך החגורה ואני שילמתי מכיסי כ 650 ש"ח .
    כאשר פניתי לחברת הראל לביצוע החזר עלות התשלום הוחזר לי 60% בלבד מהסכום שאני שילמתי כ -350 ש"ח ולא הסכום במלאו שאני שילמתי 650 ש"ח.
    לדעתי מאחר והשתמשתי בכללית מושלם לסבסוד חלקי של החגורה והפעלתי ביטוח נוסף שיש ברשותי . זה לא מאפשר לחברת הראל להתחמק מתשלום מלא של הסכום שהוצאתי 650 ש"ח , מאחר והסכום המלא גבוהה בהרבה ואם ה 60% ילקחו מסכום החגורה המלא לבטח אקבל את התשלום שהוצאתי מכיסי . .
    לדעתי מדובר בכפל ביטוחי . בדיוק כפי שקיים היום בביטוחי שיניים דרך קופות החולים לילדים אשר קיים להם ביטוח שיניים פרטי דרך הוריהם . היה ומטופלים בקופת החולים ולא באופן פרטי דרך רופא בביטוח הפרטי , זכאים להחזר כספי על הטיפול שלא נדרש מהביטוח הפרטי .
    ולכן לדעתי אני זכאי להחזר מלא של הסכום שהוצאתי .
    האם יש בדברי צדק ?
    Tzur Rokah
    15:53
    Tzur Rokah
    שלום רב .אני מבוטח בקופת חולים כללית וכללית מושלם אשר משולם כתוספת תשלום .
    בנוסף אני מבוטח בביטוח בריאות באופן פרטי בחברת הראל דרך משרד הביטחון .
    לצערי לאחרונה נפצעתי ובעודי באשפוז נדרשתי לרכישת חגורת גב מסוימת לצורך שחרורי מהאשפוז .
    מחיר הכולל של החגורה כ 1200 ש"ח .
    החנות שבבית החולים עובדת בשיתוף של כללית מושלם ולכן כללית מושלם ביצעו סבסוד של 50 % מערך החגורה ואני שילמתי מכיסי כ 650 ש"ח .
    כאשר פניתי לחברת הראל לביצוע החזר עלות התשלום הוחזר לי 60% בלבד מהסכום שאני שילמתי כ -350 ש"ח ולא הסכום במלאו שאני שילמתי 650 ש"ח.
    לדעתי מאחר והשתמשתי בכללית מושלם לסבסוד חלקי של החגורה והפעלתי ביטוח נוסף שיש ברשותי . זה לא מאפשר לחברת הראל להתחמק מתשלום מלא של הסכום שהוצאתי 650 ש"ח , מאחר והסכום המלא גבוהה בהרבה ואם ה 60% יילקחו מסכום החגורה המלא לבטח אקבל את התשלום שהוצאתי מכיסי . .
    לדעתי מדובר בכפל ביטוחי . בדיוק כפי שקיים היום בביטוחי שיניים דרך קופות החולים לילדים אשר קיים להם ביטוח שיניים פרטי דרך הוריהם . היה ומטופלים בקופת החולים ולא באופן פרטי דרך רופא בביטוח הפרטי , זכאים להחזר כספי על הטיפול שלא נדרש מהביטוח הפרטי .
    ולכן לדעתי אני זכאי להחזר מלא של הסכום שהוצאתי .
    האם יש בדברי צדק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום בירור זכויות ביטוח בבקשה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    25/09/2016

צור שלום,
    בכדי לענות על שאלתך, יש לבדוק כיצד מנוסח הפרק האמבולטורי בפוליסה הקבוצתית של משרד הבטחון.
    אם תרצה, תוכל לסרוק ולהעלות את הפרק הרלוונטי ואשמח לעזור.
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו