כפל ביטוח בריאות אצל הסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפל ביטוח בריאות אצל הסוכן
    שמואל
    20/12/2016

יש לי במשך שנים פוליסת ביטוח בריאות אצל סוכן .התברר לי שגם ממקום העבודה עשו לי ביטוח בריאות שאני משלם עליו פרמיה חודשית והיא משולמת לאותה חברת ביטוח בה אני מבוטח שנים רבות.מבדיקה שלי עם הסוכן ביטוח התברר כי מדובר בעצם באותה פוליסה עם אותם כיסויים ואף טובה יותר מזו שנעשתה אצל הסוכן ביטוח .שאלתי, האם אני יכול לקבל כסף בחזרה עבור הפוליסה ששולמה ככפולה? האם זה מוגבל במספר שנים רטרו? כיצד יתכן וחברת הביטוח מחזיקה אצלה שתי פוליסות זהות וגובה על שניהם ולא מעירה את תשומת לב המבוטח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כפל ביטוחי

מאיה יעקוביאן
    21/12/2016

שמואל שלום,
    לרוב, לא ניתן לקבל החזר כספי בגין רכישת שני מוצרים ביטוחיים, אלה אם באופן וודאי לא ניתן לנצל את שני הביטוחים גם יחד או באופן מצטבר..
    בעבר נתקלתי במצבים בהם מבוטחים הגישו בקשות לחברות הביטוח והוכיחו כי מדובר בכיסוי זהה או בתחום ביטוחי אשר בפוליסה אחת מכוסה באופן מקיף ובשנייה באופן מצומצם משמעותית.
    יש באפשרותך לפנות לחברת הביטוח ולבקש מהם לבחון מתן החזר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו