טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1.בחודש יולי האחרון עברתי מקופת לאומית למכבי. היה לי סיעודי ובירור שעשיתי אתמול מסתבר שלא עבר. מה עליי לעשות? האם אצטרך להצטרף מחדש עם הצהרת בריאות? 2.אני בגיל 62.היה לי ביטוח בריאות מורחב קולקטיב.עקב פרישה מציעים לנו חבילה לגמלאים יקרה ללא הצהרת בריאות . מה החסרון של משלים שבן לעומת בריאות מהשקל הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שולי שלום, המעבר עד כה בין קופות החולים, לא איפשר רצף ביטוחי בכל הקשור לביטוח הסיעודי. נושא זה, מקבל התייחסות ומתוקן ברפורמה שתיכנס לתוקף ב 2017. לצערי, מה שנותר לך לעשות זה לבצע הצטרפות מחדש לפוליסה הסיעודית של חברי מכבי.
כיסוי לניתוחים במסלול משלים לביטוח המשלים, כולל קצת יותר בירוקרטיה, שכן, בכל מקרה של ניתוח, על המבוטח לפנות תחילה לניצול הזכאות בקופ"ח ורק לאחר מכן, לנצל את זכאותו דרך הביטוח הפרטי. לרוב הפער בין המסלולים (משלים שב"ן ושקל ראשון) אינו גדול ובמידת אפשר, מומלץ לרכוש את המסלול המקיף יותר.
לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד