ביטוח סיעודי בקופת החולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי בקופת החולים
    רבקה
    03/01/2017

שלום רב
    רציתי לשאול על ביטוח סיעודי שעשיתי בקופת החולים לפני מספר שנים, אמא שלי הייתה גם מבוטחת אומנם בקופה אחרת, אבל עשו לנו בעיות והמצב שלה היה לא פשוט בכלל חולה במחלה וכו.
    וכך יצא ששילמה הרבה כסף אבל בזמן שהייתה צריכה, אני הייתי צריכה ממש להילחם כדי שהיא תקבל..לצערי נפטרה לא מזמן.
    והשאלה שלי היא האם אני יכולה להעביר ביטוח סיעודי שנמצא בקופת חולים למקום אחר?
    וגם מה האפשרויות שלי האם כדאי לי להישאר או לבטל ולעשות תוכנית חיסכון
    אשמח מאוד לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רבקה

מאיה יעקוביאן
    03/01/2017

את ביטוח הסיעוד של קופ"ח לא ניתן להמיר או להעביר למקום אחר.
    לביטוח הסיעודי יש מטרה אחת בלבד - לאפשר למבוטח להתמודד מבחינה כספית עם העלות הכרוכה במצב סיעודי.
    עלות זו מוערכת בכ- 8,500 ש"ח לחודש למבוטח השוהה בביתו ובכ- 17,000 ש"ח למבוטח סיעודי במוסד.
    אם יש באפשרותך לחסוך סכום מתאים למקרה סיעוד (יש לקחת בחשבון את הסכומים האמורים, מידי חודש למשך לפחות 5 שנים) הרי שאת לא בהכרח זקוקה לביטוח.
    במידה ואין באפשרותך להבטיח סכומים כאלו בעתיד, רצוי ומומלץ להמשיך ולהיות מבוטחת בביטוח סיעודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו