מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל בין ביטוח ישן לביטוח חדשzap29/01/2017
מה ההבדלים העיקריים בין ביטוח ישן לפני הריפורמה וביטוח חדש לפי אחרי הריפורמה. באילו תחומים ההבדלים ולטובת איזה ביטוח מבין השניים?
מה עשויות להיות המעלות לביטוח פרטי חדש אחרי ריפורמה על פני הישן (שהוא קבוצתי במקרה שלי).
האם אפשר לשלב בין השניים. יש מצב לקנות ביטוח פרטי בנוסף לקבוצתי? כלומר להרחיב מה שחסר שם?
מפני שלישן הקבוצתי יש למשל אפשרות לבחור מנתח ורופא מייעץ לפי בחירה אישית וללא תלות ברשימת הסכם כמו בחדש, וכן כיסוי מלא מהשקל הראשון ולא כמו החדש ששם יש השתתפות עצמית והכיסוי לא מלא. מה סדר גודל הכיסוי מלא להשתתפות עצמית לפי החדש? במקרה שלי אני מדברת על ביטוח בהראל (פרטי - חדש או קבוצתי - ישן).
המון תודה!
נ.ב. בהמשך אעלה בפרטים מדויקים לגבי הביטוח הקבוצתי הישן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ZAP
מאיה יעקוביאן29/01/2017צהריים טובים,
הודעתך כוללת שלל שאלות. לא ניתן להתייחס אליהן מבלי לבחון את הביטוח הקבוצתי שברשותך.
אם את עובדת ב ZAP הרי שהביטוח הקבוצתי שלכם מנוהל בחברת איילון והוראות הרפורמה באשר לבחירת מנתח, אינן חלות על חברה זו.
אני מציעה לך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת ולבחון את היתרונות והחסרונות של כל מוצר ביחס לצרכים הביטוחיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)