הבדל בין ביטוח ישן לביטוח חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין ביטוח ישן לביטוח חדש
    zap
    29/01/2017

מה ההבדלים העיקריים בין ביטוח ישן לפני הריפורמה וביטוח חדש לפי אחרי הריפורמה. באילו תחומים ההבדלים ולטובת איזה ביטוח מבין השניים?
    מה עשויות להיות המעלות לביטוח פרטי חדש אחרי ריפורמה על פני הישן (שהוא קבוצתי במקרה שלי).
    האם אפשר לשלב בין השניים. יש מצב לקנות ביטוח פרטי בנוסף לקבוצתי? כלומר להרחיב מה שחסר שם?
    מפני שלישן הקבוצתי יש למשל אפשרות לבחור מנתח ורופא מייעץ לפי בחירה אישית וללא תלות ברשימת הסכם כמו בחדש, וכן כיסוי מלא מהשקל הראשון ולא כמו החדש ששם יש השתתפות עצמית והכיסוי לא מלא. מה סדר גודל הכיסוי מלא להשתתפות עצמית לפי החדש? במקרה שלי אני מדברת על ביטוח בהראל (פרטי - חדש או קבוצתי - ישן).
    המון תודה!

נ.ב. בהמשך אעלה בפרטים מדויקים לגבי הביטוח הקבוצתי הישן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ZAP

מאיה יעקוביאן
    29/01/2017

צהריים טובים,
    הודעתך כוללת שלל שאלות. לא ניתן להתייחס אליהן מבלי לבחון את הביטוח הקבוצתי שברשותך.
    אם את עובדת ב ZAP הרי שהביטוח הקבוצתי שלכם מנוהל בחברת איילון והוראות הרפורמה באשר לבחירת מנתח, אינן חלות על חברה זו.
    אני מציעה לך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת ולבחון את היתרונות והחסרונות של כל מוצר ביחס לצרכים הביטוחיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו