ביטוח בריאות פרטי- הצהרת בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בריאות פרטי- הצהרת בריאות
    אנונימית
    29/01/2017

שלום,אני מעוניינת לעשות ביטוח בריאות ויש לי כמה שאלות לגבי הצהרת הבריאות. לפני חצי שנה החלטתי לבצע ניתוח אסטתי לתיקון פזילה בעין שמאל. כחלק מהפרוצדורה לאישור הניתוח נאלצתי לעבור בירור נוירולוגי וקרידולוגי. בבירור הנויורולוגי- בסיטי ראש באורובות העין נמצא אקסופתלמוס שמאלית קלה. מסקנה הנוירולוג- אין בעיה נוירולוגית. בבירור הקרדיולוגי- כל פעם שמדדו לי דופק ולחץ דם הם היו גבוהים.. עברתי אקו לב, מבחן מאמץ, אקגים, הולטר 24 שעות- הכל תקין. מסקנת הקרדיולוג- אין בעיה קרדיולוגית. בגלל האקסופתלמוס שמצאו ביקשו ממני גם להביא חוו"ד מאנדוקרינולוג (כי בד"כ זה אומר בעיות בבלוטת התריס)- בלוטת התריס אצלי תקינה כולל tsi. אבל בבדיקת דם יצא הורמון פרולקטין מעט מעל הנורמה לכן ביצעתי mri מח ומצאו לפני שבועיים מיקרואדנומה בהיפופיזה (גידול שפיר קטן). בנוסף, הווסת שלי נהיה לא סדיר ואני מניחה שזה בגלל הלחץ מכל הבדיקות... האנדוקרינוחוג רוצה שאבדוק גם את זה והוא רשם את זה בכל סעכום ביקור ממנו. לדעתי גם הדופק המהיר והלחץ דם נובע מלחץ מהבדיקות.. מה אתם ממליצים לי לעשות? אם אפרט הכל בהצהרה אז יחריגו לי המון דברים למרות שהכל התחיל בחצי שנה האחרונה והכל התגלה כדרך אגב כחלק מרוטינה לניתוח אסטתי. האם כדאי לחכות לאחרי הניתוח (מאי הקרוב) ולראות האם דברים משתפרים ואז לברר על ביטוח בריאות? מתסכל שהדברים נשמעים גרוע יותר ממה שהם באמת. דיברתי עם חברת ביטוח מסוימת הם אמרו שהם יחריגו עיניים, בלוטת יותרת המוח ומערכת נשית, שזה דברים מהותיים... למה צריך להחריג עיניים בגלל פזילה אסתטית? (העיניים בסדר גמור!!) ולמה צריך להחריג מערכת נשית בגלל מחזור לא סדיר שיכול להיות זמני? אודה לעזרה אני ממש מבולבלת. אני בת 26 בריאה לחלוטין עד לפני חצי שנה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנונימית

מאיה יעקוביאן
    29/01/2017

חברת הביטוח לוקחת בחשבון שפעמים רבות, רכישת ביטוח בריאות מתקיימת לאחר שיש חשש לבעיה רפואית או לאחר שמתגלה כזו.
    לכן, במסגרת הצהרת הבריאות, המועמד נדרש להצהיר גם על בעיות קיימות וגם על בעיות אופציונליות הנמצאות בבירור רפואי.
    מהמידע שכתבת, אני סבורה שעלייך להצהיר על כל הנושאים הרפואיים שפירטת ולציין הדגשים כגון שניתוח הפזילה הנו לצרכים אסתטיים. בנוסף, הנני ממליצה לך לבקש מחברת הביטוח מראש את הזכות לביצוע חיתום מחודש לאחר חצי שנה.
    במידה והמדדים (לחץ דם, דופק וכו') אינם תקינים כתוצאה מהלחץ, אזי שחיתום מחודש יוכל לסייע בכך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו