טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מבוטח בכללית מושלם (אשתי במכבי מגן זהב) ובמקביל שנינו מבוטחים בביטוח פרטי של הראל דרך מקום העבודה. ככל שאני קורא יותר אני מבין שבעצם הביטוח המושלם מיותר ואני מוציא כל חודש הרבה מאוד כסף ללא תמורה. אני מחפש באינטרנט ולא רואה אף שהגיע למסקנה שלי וברור לי שאני לא חכם יותר מאף אחד. אני רוצה להבין איפה והאם אני טועה.
תודה רבה אלקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תכניות השב"ן (הביטוחים המשלימים) של קופות החולים מתמחים במתן מענה למגוון גדול של צרכים רפואיים. ניתן למצוא בתכניות אלו כיסוי לשירותים יומיומיים וכיסוי לשירותים מורכבים יותר. לתכניות אלו, ניתן להצטרף בכל עת, ללא הצהרות בריאות וכנגד תקופת אכשרה (המתנה) של מס' חודשים לכל שירות. מרבית האנשים חברים בתכנית שב"ן כזו או אחרת. אחרים, מצטרפים כאשר דרוש להם משהו. אמנם הם לא יוכלו לקבל כיסוי מיידי ונדרשים להמתין מס' חודשים, אך זאת בהחלט גם דרך אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד