מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח משלים מיותר שיש ביטוח פרטיקובי גרינברגר08/03/2017
היי אלקנה,
בגדול אתה לא טועה. אם אתה משווה בכיסויים העיקריים בביטוח בריאות כגון: ניתוחים פרטיים, השתלות איברים, תרופות שלא בסל הבריאות, אכן יש יתרון ברור ומשמעותי לביטוח בריאות פרטי.
יחד עם זאת, בשב"ן (שירות בריאות נוסף) של קופ"ח ישנם כיסויים משניים ושירותי "לייף סטייל" בעלי ערך כספי נמוך שלא נמצאים בסל הבריאות ושאינם קיימים בביטוח בריאות פרטי כגן: השתתפות ברכישת מכשירים ואביזרים, הנחות ברכישת תרופות וטיפולי שיניים, ולכן ממליץ לך להמשיך עם שני המוצרים ולא לבטל את השב"ן של קופ"ח.
יש לציין שהשב"ן היה למעשה צ"ל להיות במסגרת סל הבריאות, אך בפועל זה הפך להיות מס בריאות עקיף שקופות החולים גוזרות עליו קופון .
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי...
אלי08/03/2017אהלן קובי ותודה על המענה המפורט.
אני רוצה להבין, אשתי ואני שמים כל חודש 50 ₪ כל אחד וביחד 100 ₪ חודשי שהם 1200 ₪ בשנה על המושלם.
איזה "פינוקים" אני מקבל ששווים את זה? שלא לדבר על העובדה שזה מצטבר, וגם אם בשנה מסוימת נניח "הרווחתי" במצטבר על פני כמה שנים אין סיכוי שזה ישתלם.
לאור זאת אני לא מבין את ההמלצה שלך להשאיר את השב"ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)