ביטוח משלים מיותר שיש ביטוח פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח משלים מיותר שיש ביטוח פרטי
    קובי גרינברגר
    08/03/2017

היי אלקנה,
    בגדול אתה לא טועה. אם אתה משווה בכיסויים העיקריים בביטוח בריאות כגון: ניתוחים פרטיים, השתלות איברים, תרופות שלא בסל הבריאות, אכן יש יתרון ברור ומשמעותי לביטוח בריאות פרטי.

יחד עם זאת, בשב"ן (שירות בריאות נוסף) של קופ"ח ישנם כיסויים משניים ושירותי "לייף סטייל" בעלי ערך כספי נמוך שלא נמצאים בסל הבריאות ושאינם קיימים בביטוח בריאות פרטי כגן: השתתפות ברכישת מכשירים ואביזרים, הנחות ברכישת תרופות וטיפולי שיניים, ולכן ממליץ לך להמשיך עם שני המוצרים ולא לבטל את השב"ן של קופ"ח.

יש לציין שהשב"ן היה למעשה צ"ל להיות במסגרת סל הבריאות, אך בפועל זה הפך להיות מס בריאות עקיף שקופות החולים גוזרות עליו קופון .

בברכה,
    קובי גרינברגר
    שחם ביטוח - הבית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזוי...

אלי
    08/03/2017

אהלן קובי ותודה על המענה המפורט.
    אני רוצה להבין, אשתי ואני שמים כל חודש 50 ₪ כל אחד וביחד 100 ₪ חודשי שהם 1200 ₪ בשנה על המושלם.
    איזה "פינוקים" אני מקבל ששווים את זה? שלא לדבר על העובדה שזה מצטבר, וגם אם בשנה מסוימת נניח "הרווחתי" במצטבר על פני כמה שנים אין סיכוי שזה ישתלם.
    לאור זאת אני לא מבין את ההמלצה שלך להשאיר את השב"ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו