מעבר לחברת ביטוח אחרת - ביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לחברת ביטוח אחרת - ביטוח בריאות
    קובי
    19/03/2017

שלום,
    היום יש לי פוליסה "צעירה" יחסית בחברת הראל (הצטרפתי בדצמבר 2015). סוכנות ביטוח הציעה לי מחיר זול יותר בחברת ביטוח אחרת, עם אותם מרכיבים.
    בהנחה ומדובר באותם מרכיבים בשתי הפוליסות, האם יש הבדלים בין המרכיבים בין חברות הביטוח (למשל, תקרות הכיסוי) ?

לדברי הסוכנת, בעקבות הרפורמה - אין הבדלים בין מרכיבי הפוליסות בין החברות השונות בעקבות הרפורמה בביטוחי הבריאות, ומשום שהפוליסה שלי "צעירה", היא תהיה זהה לזו שמוצעת לי כעת.

תודה מראש,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר בין פוליסות

מאיה יעקוביאן
    19/03/2017

קובי שלום,
    במהלך שנת 2016 חווה עולם הביטוח 2 רפורמות אשר השפיעו על מגוון הכיסויים, היקף הכיסויים ותמחור הפוליסות.
    במידה וברשותך ביטוח בריאות והפוליסה נרכשה בדצמבר 2015, ככל הנראה, לא תוכל למצוא היום פוליסה זהה לה.
    ייתכן שהפוליסה המוצעת לך היא טובה יותר ואולי פחות טובה, אך אני מאמינה שהיא לא זהה.
    חשוב לעבור על תנאי שתי הפוליסות ביסודיות, לבצע את ההשוואה, להבין את ההבדלים ולקבל החלטה מושכלת.
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו