ביטוח בריאות לכל מקום בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בריאות לכל מקום בחו"ל
    הראל
    14/04/2017

האם יש דבר כזה ביטוח לכל מקום בעולם?
    אני אדם בריא בן 35. יש לי תוכנית לפרוש בחו"ל. אבל לא לשהות יותר ממספר שנים במקום אחד. אני יודע שבגיל 50 יהיה לי קשה להשיג פוליסת בריאות [בדומה לביטוח בריאות ממלכתי שיש בארץ לא פוליסה למקרה חירום] במחיר סביר. האם יש אפשרות לקנות פוליסה זו כעת כדי שהיא תבטח אותי גם בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות בחו"ל

קובי גרינברגר
    17/04/2017

היי הראל,
    בפוליסת ביטוח בריאות פרטית מקיפה יש כיסוי בחו"ל לניתוחים והשתלות איברים, והיא מיועדת לישראלים החיים בארץ ולא בחו"ל, מה עוד שהצורך לניתוח או השתלת איברים בחו"ל חייב להיות בארץ ובאישור רופא מומחה ישראלי.

בנוסף, בכיסוי לניתוחים בחו"ל יש חריג המגביל כיסוי למבוטח שנמצא רוב הזמן חו"ל ומעל 183 יום בשנה.

לאור זאת, מציע לך לשקול לרכוש כיסוי רק לקטסטרופות, למרות שלא תוכל לנצל את הביטוח בהיותך בחו"ל. מה שכן, זה יהווה מבחינתך הגנה בסיסית טובה לעתיד ובעלות חודשית נמוכה. מדובר על כיסוי תרופות של בסל בריאות והשתלות איברים, ניתוחים וטיפולים מחליפי ניתוחי בחו"ל.

בנוסף, כדאי גם לרכוש ביטוח מחלות קשות ואירועים רפואיים
    קשים שבנוי על בסיס פיצוי כספי ואין מגבלת כיסוי בחו"ל הקיימת בפוליסת ניתוחים.

כמובן שתצטרך גם לדאוג לעצמך לביטוח בריאות בעת שהותך בחו"ל המקביל קופת חולים בארץ. יש בארץ חברות שנותנות פתרון מקיף לזה, אך כדאי גם לבדוק לפני נסיעתך אופציות נוספות של חברות מחו"ל.

נסיעה טובה ומוצלחת

בברכה,
    קובי גרינברגר
    שחם ביטוח - הבית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - שאלת המשך

הראל
    18/04/2017

זה בדיוק העניין- אני עוד לא מתכנן לטוס כעת אלא בעוד מספר שנים. השאלה אם אין נספח ברות ביטוח לביטוח בריאות בחו"ל המקביל לקופת חולים בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלת המשך

קובי גרינברגר
    18/04/2017

היי הראל,

משמעות ברות ביטוח היא לעבור מפוליסה פעילה לפוליסה אחרת עם רצף זכויות על הכיסויים החופפים לדוגמה: לעבור מביטוח בריאות קבוצתי לביטוח פרטי. ולכן זה לא רלוונטי לשאלתך...

אתה למעשה שואל אם תוכל לחזור לביטוח בריאות פרטי שהיה לך ולאחר שביטלת אותו...והתשובה היא שלא. היות ואין כיסוי לאחר תאריך ביטול הביטוח.

בברכה,
    קובי גרינברגר
    שחם ביטוח - הבית שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו