מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על מסלול משלים שב"ן בביטוח פרטיאלמוג25/05/2017
למשל, אם נזקקתי לניתוח בחו"ל שעלותו 700 אלף שקל, ורכשתי ביטוח פרטי משלים שבן להשתלות בחו"ל על סך חצי מיליון שקל, ובביטוח המשלים דרך קופת החולים אני מבוטחים ב־200 אלף שקל, האם אקבל מהשב"ן 200 אלף שקל וחברת הביטוח תשלם לח עוד 500 אלף שקל?
או שמא חבת הביטוח תשלם לי רק עוד 300 אלף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אלמוג26/05/2017אותו מקרה, אבל נגיד ויש לי ביטוח פרטי מהשקל הראשון,
האם אני עדיין אוכל בנוסף 500 אלף שאקבל מהפרטי, לתבוע את השבן על 200 אלף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסלול משלים שב"ן בביטוח בריאות פרטי
קובי גרינברגר26/05/2017היי אלמוג,
יש הבדל מהותי בכיסוי להשתלות איברים לניתוחים בחו"ל
לגבי השתלות איברים:
בהנחה שמקרה הביטוח מכוסה בשתי החברות כל חברה תשלם את החלק היחסי ועד ההוצאה בפועל. במקרה שתיארת חברת הביטוח תשתתף בהוצאה של 500 אלף והשב"ן 200 אלף.
לגבי ניתוחים בחו"ל:
השב"ן לא מכסה ניתוחים פרטיים בחו"ל.
רק בביטוח בריאות פרטי ניתן לקבל כיסוי מלא מהשקל הראשון לניתוחים בחו"ל כולל במסלול משלים שב"ן, ובתנאי שהוא אושר ותואם מראש עם חברת הביטוח. יש לציין שישנם חברות ביטוח עם כיסוי שונה.
במידה והניתוח בחו"ל לא תואם מראש עם המבוטח, ישולם למבוטח לפי התעריף שמשולם בארץ או לספק השירות בחו"ל ויש חברות עם שיטות חישוב אחרות.
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שבעצם אני מנסה להבין
אלמוג26/05/2017זה האם במסלול משלים שבן לעומת מסלול מהשקל הראשון בסופו של דבר אני אשלם פחות כסף במקרה כמו שתיארתי למעלה, או שהניתוח יעלה לי בסופו של דבר אותו הדבר?
בהנחה שגובה הכיסוי במשלים שבן זהה למסלול מהשקל הראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשלים שבן לעומת מסלול מהשקל הראשון
קובי גרינברגר27/05/2017ההבדל במסלול ניתוחים מהשקל הראשון לבין משלים שב"ן הוא רק בניתוחים בארץ. במסלול מהשקל הראשון הכיסוי מלא ובמשלים שב"ן חברת הביטוח תחזיר למבוטח את ההשתתפות העצמית שהוא שילם לרופא מנתח של השב"ן.
בחו"ל הכיסוי לניתוחים מהשקל הראשון והשתלות איברים זהה בשני המוצרים
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)