העברת פוליסת אובדן כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת פוליסת אובדן כושר עבודה
    יעל
    29/05/2017

אני בת 46, יש לי פוליסת אובדן כושר עבודה בחברה בה יש לי גם ביטוח מנהלים. לאחרונה הם הקפיצו לי את הפרמיה מ 0.9 ל2.4 (!), אז אני חושבת להעביר את הפוליסה לחברה אחרת. האם יש בעייתיות בהעברת הפוליסה לחברה בה לא מתנהל ביטוח המנהלים שלי? האם יש נושאים שאני צריכה לחשוב עליהם לפני מעבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת פוליסת אובדן כושר עבודה לחברה אחרת

קובי גרינברגר
    01/06/2017

היי יעל,

התעריף היה כנראה במסגרת הסדר מפעלי של המעסיק שהסתיים ולכן הוא היה נמוך, כך שגם אם תעשי שופינג בכל החברות לא תתקרבי ל- 0.9.

מעבר לכך, להעביר ביטוח מנהלים לחברה אחרת עלול להיות בעייתי , כי שום חברה לא תבטיח לך תנאים שהיו לך בחברה הקודמת כגון מקדם קצבה מובטח ועוד...

מה שכן, ביטוח אובדן כושר עבודה ניתן לרכוש בחברה אחרת במקום הקיים, בהנחה שזה משפר את מצבך ולאו דווקא מבחינת המחיר, כגון ההגדרות טובות יותר, כיסויים רחבים יותר ועוד... וכל זאת כמובן בתנאי שמצב בריאותך לא השתנה לרעה

בברכה,
    קובי גרינברגר
    שחם ביטוח - הבית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו