מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מפוליסת ביטוח בריאות ישנה לפוליסה חדשהznisim10/06/2017
שלום,
יש ברשותי פוליסת בריאות של הפניקס שהיא משלימת שב"ן שכוללת תרופות, השתלות, ניתוחים בארץ ובחול, אמבולטורי וטיפולים מחליפי ניתוח. הפוליסה נרכשה בשנת 2012. יש בפוליסה כמה החרגות. האם אני יכול לעבור לפוליסה האחידה שנוצרה לפי הרפורמה החדשה בשנת 2016? אני מבין שאם כן, אז ההחרגות שהיו עוברות איתי, אך האם אני צריך לעבור חיתום מחדש על מחלות חדשות? מצאתי לעניין זה הוראות בחוזר של משרד האוצר מיום 06.10.15 שנקרא "עריכת תוכנית לביטוח בריאות פרט". בחוזר רשום בסעיף 7(ג)(1) שאפשר לעבור לפוליסה החדשה עם ההחרגות הקיימות, אבל לא לעבור חיתום מחדש. אך השאלה היא האם ההוראות בחוזר מוגבלות לזמן מוגבל של מעבר לפוליסה החדשה, או שגם כיום כאשר עברה שנה וחצי מאז כניסת הרפורמה לתוקף, אני יכול לעבור לביטוח החדש בלי לעבור חיתום מחדש. כיום הסוכן אומר לי שאני צריך לעבור חיתום מחדש. יש פה סתירה בין 2 המקומות. אודה לתשובה מהפורום ממי שמבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מפוליסת בריאות ישנה לחדשה
קובי גרינברגר11/06/2017היי ניסים,
בעת מעבר לפוליסת בריאות חדשה, יש רצף זכויות על הכיסויים הקיימים ואין צורך במילוי הצהרת בריאות
לעומת זאת, יש צורך למלא הצהרת הבריאות רק עבור הכיסויים החדשים בפוליסה האחידה.
דרך אגב, במקרים מסוימים ניתן לבטל החרגות קיימות, במידה ומצבך בריאותך השתפר ויש לך אישור רפואי המעיד זאת.
בהצלחה,
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסים
מאיה יעקוביאן11/06/2017ניסים שלום,
למיטב ידיעתי, התקנות אפשרו מעבר מהפוליסות הותיקות לחדשות ללא הצהרות בריאות עד למועד מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)