ביטוח בריאות פרטי ותיק או ביטוח בריאות קיבוצי חדש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בריאות פרטי ותיק או ביטוח בריאות קיבוצי חדש?
    Ami Bachar
    14/11/2017

שלום רב,
    יש לי ביטוח ותיק בהראל שנקרא אפגרייד פלטינום עבור ניתוחים בארץ ובחו"ל, תרופות מיוחדות, טיפולים מחליפי ניתוח והשתלות. מבוטחים אשתי ואני שנמצאים סביב גיל 40. לאחרונה התחלתי לעבוד בשרות המדינה ומציעים לי ביטוח קיבוצי הרבה יותר זול שבו אני יכול לבטח את כל משפחתי - נוספו לנו 2 ילדים קטנים בשנים האחרונות. ראיתי כי היום אני ואשתי משלמים יחד 160 ש"ח לחודש ואילו בביטוח המדינה כל המשפחה (4 נפשות) נשלם 150 ש"ח עבור אותם ביטוחים. האם אני מפספס משהו? אני מבין את נושא החיתום. אין לנו החרגות בחיתום בביטוח הקיים. איך מחליטים אם כדאי או לא? החיסכון הכספי כאן הוא ענק. הכיסויים דומים. התווך העתידי ומה יקרה, אם מצבנו הבריאותי ישאר טוב ואם נישאר בשרות המדינה - לוט בערפל, כמובן. אשמח להארת עיניי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח קבוצתי

מאיה יעקוביאן
    26/11/2017

עמי שלום,

ביטוח בריאות קבוצתי, משקף את כוח הרכש של הקבוצה. הוא נכתב ע"י יועץ ביטוח מטעם הקבוצה ולרוב כולל תנאי הביטוח רחבים יותר מאלו המוצעים בפוליסות פרטיות ודמי הביטוח נמוכים באופן משמעותי.
    ביטוחי בריאות קבוצתיים, תחומים בזמן ומאפשרים לקבוצה לבצע אחת לכמה שנים עדכונים בפוליסה ולהתאימה לשינויים ולפיתוחים הטכנולוגיים.
    בכל מקרה שלך עזיבת מקום העבודה, יש לך ולבני משפחתך אפשרות לעבור לפוליסה פרטית בחברת הביטוח, תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא (ללא הצהרת בריאות) ולקבל הנחה לתקופה המצוינת בפוליסה.
    באשר לביטוח בריאות פרטי ותיק - יש לתת את הדעת לשני נושאים :
    1. ביטוח ותיק לא "יודע" לתת מענה לטכנולוגיות רפואיות, לטיפולים ולתרופות שפותחו בשנים האחרונות. במרוצת השנים, הוא הופך להיות פחות ופחות רלוונטי.
    2. בעוד שתוכן הביטוח הולך ונשחק, הפרמיה מתייקרת עם השנים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו