אי קבלת תשובה לאחר הגשת תביעה לביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת תשובה לאחר הגשת תביעה לביטוח בריאות
    אירנה
    30/11/2017

שלום,
    אנ מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. עשיתי ביטוח בריאות ובמהלך שלושת חודשי הסינון, רופאת הנשים ראתה משהו מוזר שלבסוף התגלה כסרטן מתקם. פניתי לחברת הביטוח על מנת לדעת האם לבטל את הביטוח בגלל שהסרטן יוחרג עכשיו. הגשתי תביעה לביצוע בדיקה גנטית לצורך טיפול בסרטן באוגוסט עם מסמך מסכם מהרופא, החתימו אותי על טופס וויתור סודיות ומאז לא נותנים לי תשובה וטוענים כי עדיין ממתינים למסמכים נוספים מקופת החולים. האם אין זמנים שהם מחויבים להם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובות מחברת הביטוח

מאיה יעקוביאן
    30/11/2017

ככל הנראה חברת הביטוח הזמינה את התיק הרפואי שלך מקופ"ח. זה עשוי לקחת כשבועיים שלושה.
    חברת הביטוח מחוייבת לתת לך תשובה תוך 21 ימי עבודה מהרגע שקיבלו לידם את מלוא המידע הדרוש להם לבירור חבותם. הם כנראה ממתינים עדיין למידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אירנה
    30/11/2017

את התשובה כי הם ממתינים לחומר נוסף אני שומעת כבר שלושה חודשים, האם אין איזשהי הגבלה כאן? האם הם יכולים למשוך כמה זמן שירצו בטענה הזו כי עדיין ממתינים לחומר נוסף? גם מי יודע אם זה נכון בכלל? בינתיים אני משלמת להם סתם פרמיה גבוהה כשיכול להיות שאינני מבוטחת כלל ועדיף היה לי לבטל את הביטוח כשקרה המקרה וזהו. אשמח לעצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו