מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי קבלת תשובה לאחר הגשת תביעה לביטוח בריאותאירנה30/11/2017
שלום,
אנ מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. עשיתי ביטוח בריאות ובמהלך שלושת חודשי הסינון, רופאת הנשים ראתה משהו מוזר שלבסוף התגלה כסרטן מתקם. פניתי לחברת הביטוח על מנת לדעת האם לבטל את הביטוח בגלל שהסרטן יוחרג עכשיו. הגשתי תביעה לביצוע בדיקה גנטית לצורך טיפול בסרטן באוגוסט עם מסמך מסכם מהרופא, החתימו אותי על טופס וויתור סודיות ומאז לא נותנים לי תשובה וטוענים כי עדיין ממתינים למסמכים נוספים מקופת החולים. האם אין זמנים שהם מחויבים להם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות מחברת הביטוח
מאיה יעקוביאן30/11/2017ככל הנראה חברת הביטוח הזמינה את התיק הרפואי שלך מקופ"ח. זה עשוי לקחת כשבועיים שלושה.
חברת הביטוח מחוייבת לתת לך תשובה תוך 21 ימי עבודה מהרגע שקיבלו לידם את מלוא המידע הדרוש להם לבירור חבותם. הם כנראה ממתינים עדיין למידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אירנה30/11/2017את התשובה כי הם ממתינים לחומר נוסף אני שומעת כבר שלושה חודשים, האם אין איזשהי הגבלה כאן? האם הם יכולים למשוך כמה זמן שירצו בטענה הזו כי עדיין ממתינים לחומר נוסף? גם מי יודע אם זה נכון בכלל? בינתיים אני משלמת להם סתם פרמיה גבוהה כשיכול להיות שאינני מבוטחת כלל ועדיף היה לי לבטל את הביטוח כשקרה המקרה וזהו. אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)