מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון אכע מקרן פנסיהקרן07/03/2018
שלום רב, הנני מורה במקצועי ובתקופת החופש הגדול נאלצתי לשהות בבית בשמירת הריון. ההמלצה על השמירה ניתנה ב 8/8 ע"י רופא נשים שבאותו יום גם הפנה אותי למיון שבו נבדקתי ושוחררתי. ב 16/8 אושפזתי ותבעתי את ביטוח לאומי על שמירת הריון החל מתאריך זה ובמקביל הגשתי תביעה על אכע לקרן הפנסיה.( תביעה. על תגמולים בלבד) הקרן דוחה את תביעתי כיוון שעד תאריך הלידה ( החל מ 16/8) שהייתה ב 13/11 חלפו 90 ימים והם מחייבים 91 יום. האם זה הגיוני שבגלל יום אחד ידחו את תביעתי??? מה גם שההמלצה ניתנה כבר ב 8/8 ( לא הוצאתי מחלה כי הייתי בחופש גדול) כמו כן,בסוף אוגוסט קיימתי שיחה עם נציג קרן הפנסיה שאמר לי שגם אם יהיו לי 86-87 ימים ישלמו לי...האם יש טעם לדרוש לקבל לידיי את ההקלטה? האם ניתן בכלל לעשות משהו?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה
מאיה יעקוביאן07/03/2018בביטוח אובדן כושר עבודה, נקבעת תקופת המתנה אשר רק בסופה זכאי המבוטח לגמלה. לפי המתואר בפנייתך, בפוליסה שלך, הגמלה ניתנת החל מהחודש הרביעי (90 ימי המתנה). אינני סבורה שפנייה עבור יום אחד לכאן או לשם תשנה את התמונה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)