טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני הייתי עצמאי חבר קופת חולים מכבי אני ואשתי עם מכבי זהב כבר שנה עובד שכיר ואני משלם דרך התלוש משכורת מס בריאות בנוסף תשלום מלא במכבי זהב -שכולל בו גם ביטוח סעודי - נראה לי שאני כנראה משלם כפול האם הסכום שאני משלם במכבי אמור להיות פחות לא מבין למה אני משלם גם מס בריאות וגם מכבי זהב לי ולאישתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מס בריאות משולם ע"י כל אזרח במדינת ישראל עבור סל הבריאות הקבוע בחוק. התשלומים הנוספים הנם עבור תכנית הביטוח המשלים מכבי זהב ותכנית הסיעוד. תכניות אלו מוסיפות לך זכויות משמעותיות ואין מדובר בכפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד