ביטוח שיניים מורחב במסגרת ביטוח בריאות קבוצתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח שיניים מורחב במסגרת ביטוח בריאות קבוצתי
    א
    09/04/2018

שלום,
    בעלי ואני מבוטחים במסגרת ביטוח קבוצתי ממקום עבודתו. במסגרת ביטוח זה עשינו גם ביטוח שיניים מורחב (הנוסף לרובד הבסיס הכלול בפוליסה). בדצמבר 2017 תמה תקופת הביטוח וחודשה הפוליסה ל-5 שנים נוספות. לפני מספר ימים גילינו באמצעות בחינה של חיובי האשראי שהפסיקו לגבות לנו כספים עבור הביטוח המורחב וכשפנינו למבטח ענו לנו כי זה נובע מכך שלא חידשנו את הביטוח כשתמה הפוליסה והביטוח הופסק על ידם.
    כשביקשנו להצטרף נאמר לנו שחלון ההזדמנויות תם ב-31.3 ולכן אסור לנו להצטרף לביטוח במשך 5 השנים הקרובות.
    אציין כי פנינו אליהם ב-8/4 - שבוע אחרי תום המועד כשכל השבוע הזה היה חופש פסח.
    הם טוענים שבעל הפוליסה (החברה בה בעלי עובד) שלח הודעה על כך לעובדים. בעלי לא ראה מייל כזה ואני כמבוטחת לא קיבלתי שום הודעה מהם על כך.
    מעבר לכך, במשך כל החודשים האחרונים אני בתהליכים של טיפולי שיניים וכל הזמן ניהלתי שיחות עם חברת הביטוח על אישור הטיפולים וההחזרים המגיעים לי מבלי שנמסר לי ולו פעם אחת שהביטוח שלי הסתיים.
    לפי הפוליסה של המבטח, מי שנדרש להודיע לנו על תנאי הפוליסה הוא המבטח עצמו ולא בעל הפוליסה. יתרה מכך, במסגרת השינוי, עלו הפרמיות באופן משמעותי (יותר מ15 שח) והכיסוי שניתן במסגרת רובד הבסיס קטן משמעותית, כך שרובד הרשות הפך למשמעותי יותר עבורנו. למיטב הבנתי, החוק דורש שתינתן למבוטח הודעה נוספת ע"י המבטח על השינוי ולהסביר על היעדר הכיסוי הביטוחי במידה והביטוח לא יחודש. לא קיבלנו הודעה כאמור. בשלב זה כל פניותינו נענו באטימות ובתשובה לקונית שזה מה שסוכם עם החברה ושהיינו צריכים לדעת.
    אודה לעצה כיצד לפעול ומה יש באפשרותי לעשות כדי לחדש את הפוליסה שמאוד חשובה בשבילי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח שיניים

מאיה יעקוביאן
    09/04/2018

בוקר טוב. בביטוח קבוצתי יש 3 "מחותנים" חברת הביטוח, המבוטח ובעל הפוליסה. אני מציעה שבעלך יפנה להנהלת החברה בה הוא עובד ויבקש את עזרתם מול חברת הביטוח. אני מאמינה שלאור חג הפסח שחל במהלך חלון ההזדמנויות שלכם, ניתן יהיה למצוא פתרון.
    במידה והפוליסה מלווה ע"י יועץ ביטוח, ניתן להיעזר גם בו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו