סיכויי תביעה מול הביטוח הפרטי כאשר אין ממצאים קליניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי תביעה מול הביטוח הפרטי כאשר אין ממצאים קליניים
    פונה
    29/08/2018

ערב טוב,

יש ברשותי ביטוח בריאות אישי מקיף למדי.
    לפני 9 חודשים, בעקבות דיאטה אגרסיבית שביצעתי נתקפתי כאבים עזים 24/7 שלא אפשרו לי לתפקד כלל עד להיום (9 חודשים שלמים).
    חרף המצב הרפואי המתואר, (כמעט) כל הבדיקות המקיפות שעברתי היו תקינות לחלוטין.

כיום, לאחר התערבות אינטנסיבית של רופא כאב (יש גם בקשה לקנאביס שעתידה להיות מוגשת) אני במצב יחסית תפקודי.

רציתי לדעת אם במצב כזה, שבו אין ממצאים קליניים כמעט (למעט בעיקר ירידה משמעותית לתת משקל קיצוני) יש לי סיכוי לעמוד מול טענות הביטוח (לפחות לגבי 9 החודשים שעברו?
    מובן שברשותי כל המסמכים המתעדים שעברתי בדיקות מקיפות וקבלות על רופאים פרטיים בתעריפים של אלפי שקלים.

הבעיה היא שבניגוד לפיברומיאלגיה לדוגמה, למצב שלי אין אפילו שם. פשוט "תסמונת כאב". מה שמקשה אפילו יותר...

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תביעה

מאיה יעקוביאן
    30/08/2018

ערב טוב, מה כולל הביטוח שברשותך ועל מה את מעוניינת להגיש תביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהות התביעה

פונה
    30/08/2018

בדקתי בביטוח הבריאות והוא אינו מכסה אבדן כושר עבודה לדעתי.

אני מעוניין לתבוע ממל"ל/ביטוח בריאות/ביטוח פנסיוני, אך ורק את מה שהמגיע לי - 9 חודשים שלא יכולתי לעבוד בשל תסמונת כאב.

יש לי קרן פנסיה ואני לא מתמצא בפרטים עדיין.

השאלה העיקרית היא התמודדות עם מצב שאין ממצאים קליניים ממשיים.

תודה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה

מאיה יעקוביאן
    30/08/2018

אם כך לא מדובר בביטוח בריאות; אלה באובדן כושר עבודה. יהיה קשה מאוד להוכיח מקרה ביטוח ללא ממצאים קליניים, אך אני מציעה לך להתייעץ לגבי זה עם עו"ד המתמחה בתחום ועם רופא תעסוקתי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו