טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, איך עניין הביטוח עובד? הייתי בבר מסעדה שיש בה מדרגות. עליתי יחסית מהר במדרגות והחלקתי קמתי מההחלקה והמשכתי לעלות. יום למחרת בערב פניתי לטיפול רפואי וגילו ששברתי את כף הרגל עצם מסרק מס׳5 ברגל ימין. זמן ההחלמה ארוך 6-12 שבועות. אם אני אפנה עכשיו למסעדה איך הם ייקחו אחריות? לא הודעתי להם באותו הערב שהחלקתי. ואם זה אשמתי שלא עליתי טוב במדרגות או משהו כזה.. עדיין לתבוע אותם על הנזק שנגרם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מאמינה שבכדי לתבוע את המסעדה, צריך להוכיח רשלנות מצדם, כגון מדרגות רטובות או שומניות, מדרגה לא תקינה וכד' במידה ומדובר על נפילה שאינה נובעת מרשלנות המקום, אינני חושבת שיש על מה לבסס תביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד