טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ועדת קרן פנסיה טוענת שאני לא באובדן כושר עבודה כי לפי הכשרתי :
ואציין כי מדובר בקורס תחזוקת מחשבים אישיים שעשיתי לפני 20 שנה וכי עבדתי בכך כ 8 חודשים לפני כ19 שנה ומאז לא עסקתי בכך ,
אני יכול לעבוד בתחזוקת מחשבים אישיים. האם קורס בתחזוקת מחשבים אישייים אשר נלמד לפני כ-20 שנה , יכול לשמש את קרן הפנסיה לטעון שיש לי הכשרה בתחזוקת מחשבים אישיים? הרי מאז כל עולם המחשבים השתנה ואני לא באמת יכול להתמצא ולעבוד בזה.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד