מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החרגות רפואיות ורצף ביטוחדויד25/10/2018
במעבר לפוליסת בריאות בחברה חדשה נכתב: "רצף ביטוחי מחברת...עבור הסכומים והכיסויים הזהים בלבד. ביתר הכיסויים לא נקבעו תנאים מיוחדים במסגרת הליך החיתום הרפואי"
1. מה זה אומר באופן כללי?
2. בפוליסה הישנה היו קיימים לי החרגות - האם הם נשארו או בוטלו במעבר לפוליסה החדשה?
3. האם אפשר לבטל בלב שלם את הפוליסה הישנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצף ביטוחי
מאיה יעקוביאן25/10/20181. רצף ביטוחי במעבר מפוליסה X לפוליסה Y, מאפשר למבוטח לממש את זכאותו לכיסוי ביטוחי בפוליסה Y באופן מיידי (במידת הצורך), במידה והכיסוי היה קיים בפוליסה X.
תביעות בגן כיסויים שאינם חופפים, מבוצעות תחת תנאי החיתום ובכפוף לחריג מצב רפואי קיים (סוג של תקופת המתנה של שנה לקבלת כיסוי עבור בעיות רפואיות קיימות).
2. אם בפוליסה הקודמת היו לך החרגות, הן יעברו איתך לפוליסה החדשה, אלה אם צוין אחרת בתנאי הפוליסה. ישנן פוליסות (קבוצתיות) בהן ההחרגות מבוטלות בתום שנה.
3. לעניות דעתי כן. עפ"י הדברים שכתבת, קיבלת רצף ביטוחי בגין הכיסויים שהיו לך בפוליסה הקודמת, כך ש"מצבך הביטוחי" בעניין זה נשאר זהה ועדיף להימנע מכפל ביטוחי אשר המרוויחות העיקריות שלו הן חברות הביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחרגות רפואיות ורצף ביטוח
דויד28/10/2018תודה רבה על התשובה המפורטת!
אכן עברתי לביטוח קבוצתי ואכן נאמר על יד סוכן הביטוח שלאחר שנה ההחרגות מתבטלות.
גם כאשר אני מדבר עם מוקד הטלפוני של חברת הביטוח, הנציג אומר שהוא לא רואה שקיימות החרגות בפוליסה – למרות שפוליסה הישנה היו והיא הוגשה לחברה החדשה בזמן החיתום.
לא בטוח שתוכלי לענות על השאלה אבל אולי לייעץ מה לעשות:
מה שמפריע לי שבסוף הפוליסה החדשה נכתב "במידה וקימות החרגות/תוספות רפואיות, מובהר בזאת כי תוקפן למשך כל תקופת הביטוח אלא אם צוין אחרת בנוסח ההחרגה/התוספת"
כלומר, ניסוח מעורפל שלא מברר לי את המצב: האם ההחרגות יבוטלו אחרי שנה כמו שאמר הסוכן או שתוקפן למשך כל תקופת הביטוח כפי שכתוב במפורש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)