מחלה מלפני 5 שנים בתיק הרפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה מלפני 5 שנים בתיק הרפואי
    אראל
    26/10/2018

לאחרונה עשיתי ביטוח בריאות, הצהרתי שאין לי מחלות והתקבלתי בלי חריגות. זמן קצר אחר-כך הסתכלתי בתיק הרפואי שלי בקופת חולים, וראיתי להפתעתי דלקת אוזניים, שהיתה לי לפני חמש שנים אבל עברה לאחר מספר ימים של שימוש בטיפות אוזניים. לא דיווחתי עליה כי שכחתי מכל הסיפור - זו היתה מחלה שגרתית לחלוטין.

אם אצטרך ח"ו לתבוע את הביטוח על עניין שקשור לאזניים, אני חושש שהם יסתכלו בתיק הרפואי ויאמרו שהבעיה כבר היתה קיימת עוד לפני הביטוח, ויטענו נגדי שהטעיתי אותם.

כדי להימנע ממצב זה, אני רוצה כבר עכשיו לשלוח לחברה העתק מהתיק הרפואי שלי, להסביר להם את כל העניין, ולוודא שהם עדיין מסכימים לקבל אותי בלי חריגות.

שאלתי היא: מהי הדרך הנכונה לעשות זאת על-מנת להבטיח שאכן אני מכוסה על-בסיס התיק הרפואי הנוכחי שלי, ושלא יהיו לי הפתעות בעתיד?

ושאלה נוספת: האם, פרט לתיק הרפואי שלי בקופת החולים, יש עוד מסמכים שאני צריך להעביר לחברה כדי לוודא שהם יודעים הכל, ושלא יוכלו לטעון בעתיד שהטעיתי אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצהרת בריאות

מאיה יעקוביאן
    28/10/2018

אני לא חושבת שלדלקת אוזניים שסבלת ממנה לפני 5 שנים, יש איזושהי השפעה על תנאי החיתום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו