פרופ` אלי הרשקוביץ מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
שאלה שלי כזאת אני בן 81 כרגע יש אין לי שום ביטוח נוסף - לא בקופה (כללית) שאני נמצא ולא ביטוח בריאות פרטי. האם כדאי לי לעשות ביטוח נוסף בקופת חולים שלי?(זהב או פלטיניום) האם יש ביטוח פרטי עבור ניתוחים בלבד בישראל בסכום סביר?(ראיתי ב380 שקל, האם יש סביב 200 שקל). אני שואל אותה שאלה גם לגבי אישתי (אותו גיל)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בנימין שלום, מומלץ לרכוש בקופ"ח את הכללית מושלם. התכנית הזו מאפשרת כיסוי לניתוחים פרטיים וכן למגוון רחב של שירותים נוספים. ניתן להצטרף בכל גיל ובכל מצב רפואי. כללית פלטינום לטעמי אטרקטיבית יותר בגילאים הצעירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד