מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח פרטיכרמל24/06/2007
בזמן האחרון התקשרו אלי כמה חברות ביטוח פרטיות, כל אחת עם הצעה אחרת (לילדים, לסרטן צוואר הרחם ועוד). איך אפשר לבחור מה מכל הדברים האלה באמת חשוב, כי אי אפשר לעשות מליון ביטוחים מבחינה כלכלית? איך אפשר לדעת איזה מהחברות האלה רציניות, כי פניה ככה בטלפון דווקא גורמת לי ליותר חשד, נשמע לא הכי אמיתי מה שהם אומרים כשמנסים לשכנע אותי ולמכור לי.
אודה אם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
דני טל24/06/2007שאלתך בהחלט במקום,הדרך היחידה המומלצת לערכית ביטוח הינה העזרות ביועץ אובייקטיבי שאינו סוכן ואינו מקבל עמלות מחברות הביטוח , הייעוץ צריך לכלול הדרכה ובירור צרכים משפחתי ורק לאחר מכן החלטה על הכיסויים הנדרשים והאפשריים ,לאחר מכן על היועץ להנחותך באילו חברות קיים המענה המדוייק לצרכיך תוך בחירת המסלול והמחיר הטוה ביותר .
לאחר קבלת מפרט מדוייק תוכל לפנות לסוכן משווק , לתת בידו הדו"ח ולבקשו להקים הביטוח בדיוק כרשום בו.
זו הסיבה שהוקמו חברות כדוגמת פורשור מומחים העוסקות בייעוץ ללא מכירה - מומלץ !
חסכון בעלות הייעוץ הינו משגה שעולה לאורך התקופה עשרות ומאות אלפי שקלים וכן מיגון לקוי שעלול להתברר רק בעת הצורך כשמאוחר מידי
בברכה דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)