ביטוח פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח פרטי
    כרמל
    24/06/2007

בזמן האחרון התקשרו אלי כמה חברות ביטוח פרטיות, כל אחת עם הצעה אחרת (לילדים, לסרטן צוואר הרחם ועוד). איך אפשר לבחור מה מכל הדברים האלה באמת חשוב, כי אי אפשר לעשות מליון ביטוחים מבחינה כלכלית? איך אפשר לדעת איזה מהחברות האלה רציניות, כי פניה ככה בטלפון דווקא גורמת לי ליותר חשד, נשמע לא הכי אמיתי מה שהם אומרים כשמנסים לשכנע אותי ולמכור לי.
    אודה אם תוכל לענות לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח פרטי

הוספת תגובה

• ביטוח פרטי

דני טל
    24/06/2007

שאלתך בהחלט במקום,הדרך היחידה המומלצת לערכית ביטוח הינה העזרות ביועץ אובייקטיבי שאינו סוכן ואינו מקבל עמלות מחברות הביטוח , הייעוץ צריך לכלול הדרכה ובירור צרכים משפחתי ורק לאחר מכן החלטה על הכיסויים הנדרשים והאפשריים ,לאחר מכן על היועץ להנחותך באילו חברות קיים המענה המדוייק לצרכיך תוך בחירת המסלול והמחיר הטוה ביותר .
    לאחר קבלת מפרט מדוייק תוכל לפנות לסוכן משווק , לתת בידו הדו"ח ולבקשו להקים הביטוח בדיוק כרשום בו.
    זו הסיבה שהוקמו חברות כדוגמת פורשור מומחים העוסקות בייעוץ ללא מכירה - מומלץ !
    חסכון בעלות הייעוץ הינו משגה שעולה לאורך התקופה עשרות ומאות אלפי שקלים וכן מיגון לקוי שעלול להתברר רק בעת הצורך כשמאוחר מידי
    בברכה דני טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו