תינוק חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק חדש
    אורית
    01/07/2007

אני בהריון ועומדת ללדת בקרוב. אני יודעת שהתינוק נכלל בביטוח של ההורים, אבל לא יודעת אם זה מכסה את כל הבעיות האפשריות (כולל, חלילה, בעיות לכל החיים) או שרצוי לעשות ביטוח נוסף, ואם בכלל אפשר לעשות ביטוח כזה לפני הלידה. אודה לך אם תוכל לפרט בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק חדש

הוספת תגובה

• לאורית מזל טוב

דני טל
    01/07/2007

תינוק ניתן לבטח לאחר לידתו ( ולחלק מהכיסויים רק לאחר הגעתו לגיל 1 ו-3 )ובתנאי שנולד בריא כפי שאני מאחל לכם מכל הלב.
    בברכה דני טל פורשור מומחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורית
    03/07/2007

אני פוחדת מסיבוכים בלידה שיפגעו בילד (אין סיבה מוחשית, אני קצת היסטרית), מה קורה במקרה כזה? אין שום דבר שיסייע לנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק חדש

ד''ר אודי פרישמן
    28/10/2009

צריך לקרוא את הפוליסה ולראות
    בכלפוליסה התנאים של צירוף תינוק הם שונים
    בחלק מהפוליסות יש צירוף אוטומטי בחלק לא
    יש בשוק ביטוח לתינוקות שנולדים, הוא כמעט ולא נמכר כי הוא יקר
    ניתן לרכוש אותו רק בשבועות הראשונית של ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו