מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח טובמ.21/09/2008
מהו מחיר סביר לביטוח בריאות מלא ומקיף הכולל את כל האפשרויות למשפחה שבה שני מבוגרים 40, 35 וילדה בת 3? יש לנו משלים כולל סיעודי של כללית. אלו נושאים חשוב לרכוש בביטוח הפרטי על מנת להיות מחוסים בצורה הטובה ביותר? מבקש המלצות על סוכנויות ביטוח אם זה אפשרי בפורום - וכמובן אודה על כל הארה נוספת שלא העלתי בנושא זה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח טוב
ד''ר אודי פרישמן21/09/2008שלום
המחירים מאוד שונים ונעים מ 70 ש"ח למשפחה ועד 300 ש"ח למשפחה תלוי בהיקף הכיסוי
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם היא לבחור סוכן ביטוח מקצועי ומיומן להפגש איתו לקבל ממנו תמונה על האופציות השונות ולקבל החלטה
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סוכן ביטוח מקצועי
אדליס יעקב17/10/2008שלום! שמי אדליס יעקב אני סוכן ביטוח, שעובד עם מספר חברות ביטוח, ומתמחה בעיקר בביטוחי בריאות וסיעוד. אם תרצה להיפגש כדי שאוכל לקבל ממך את המידע הנחוץ, אוכל לתת לך מספר הצעות לביטוח רפואי, עם ליווי מקצועי כמובן. תוכל ליצור עמי קשר באמצעות הטלפון הנייד שלי: 052-6433434 כתובת האי-מייל שלי: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)