ביטוח טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח טוב
    מ.
    21/09/2008

מהו מחיר סביר לביטוח בריאות מלא ומקיף הכולל את כל האפשרויות למשפחה שבה שני מבוגרים 40, 35 וילדה בת 3? יש לנו משלים כולל סיעודי של כללית. אלו נושאים חשוב לרכוש בביטוח הפרטי על מנת להיות מחוסים בצורה הטובה ביותר? מבקש המלצות על סוכנויות ביטוח אם זה אפשרי בפורום - וכמובן אודה על כל הארה נוספת שלא העלתי בנושא זה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח טוב

הוספת תגובה

• ביטוח טוב

ד''ר אודי פרישמן
    21/09/2008

שלום
    המחירים מאוד שונים ונעים מ 70 ש"ח למשפחה ועד 300 ש"ח למשפחה תלוי בהיקף הכיסוי
    העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם היא לבחור סוכן ביטוח מקצועי ומיומן להפגש איתו לקבל ממנו תמונה על האופציות השונות ולקבל החלטה
    בברכה
    ד"ר א פרישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סוכן ביטוח מקצועי

אדליס יעקב
    17/10/2008

שלום! שמי אדליס יעקב אני סוכן ביטוח, שעובד עם מספר חברות ביטוח, ומתמחה בעיקר בביטוחי בריאות וסיעוד. אם תרצה להיפגש כדי שאוכל לקבל ממך את המידע הנחוץ, אוכל לתת לך מספר הצעות לביטוח רפואי, עם ליווי מקצועי כמובן. תוכל ליצור עמי קשר באמצעות הטלפון הנייד שלי: 052-6433434 כתובת האי-מייל שלי: [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו