מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב למר פרישמןbamba106/10/2008
לאחרונה הצטרפתי לשורות קופת חולים מכבי, משום שאין לי ביטוח רפואי פרטי עקב החרגות שלא הסכמתי לקבל עשיתי ''מגן זהב'' דרך מכבי. ראשית האם הביטוח מספק מבחינת כיסויים עד כמה שאפשר סבירים? בנוסף ביקשתי להצטרף לביטוח סיעודי שבעבר נדחיתי עקב החרגות, התבקשתי למלא טופס עם המחלות שהם צינו ,מלאתי כבקשתם את כל הסעיפים להם נדרשתי להתייחס במדוייק ומבלי לנסות להסתיר דבר.שאלתי היא מה קורה בנוגע למחלות נוספות שהם אינם מבקשים ואינם מתייחסים כלל למחלות אלה? האם עלי בכל מקרה לדווח על המחלות הנוספות או שעלי להתייחס בדיוק למה שהם ביקשו התייחסות במפורשות למספר מחלות. אני חוששת שאם בעתיד חלילה אצטרך כיסוי הם עלולים לאמר לי שלא דיווחתי על כל המחלות למרות שלא התבקשתי לכך.זאת במידה ואתקבל. תודה וחתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתום לביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן06/10/2008שלום
אם הבעות הרפואיות הנוספות שיש לך הן מהותיות עליך לדווח עליהם
אם הן בעיות שוליות אין חובת דיווח
מה זה מהותי ומה לא, זו שאלה של פרשנות
אני מציע לך לדוחח דיווח אמיתי ומפורט ולריב עם חברת הביטוח היום על תנאי הקבלה מאשר
לריב מחר בזמן תביעה
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)