בוקר טוב למר פרישמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב למר פרישמן
    bamba1
    06/10/2008

לאחרונה הצטרפתי לשורות קופת חולים מכבי, משום שאין לי ביטוח רפואי פרטי עקב החרגות שלא הסכמתי לקבל עשיתי ''מגן זהב'' דרך מכבי. ראשית האם הביטוח מספק מבחינת כיסויים עד כמה שאפשר סבירים? בנוסף ביקשתי להצטרף לביטוח סיעודי שבעבר נדחיתי עקב החרגות, התבקשתי למלא טופס עם המחלות שהם צינו ,מלאתי כבקשתם את כל הסעיפים להם נדרשתי להתייחס במדוייק ומבלי לנסות להסתיר דבר.שאלתי היא מה קורה בנוגע למחלות נוספות שהם אינם מבקשים ואינם מתייחסים כלל למחלות אלה? האם עלי בכל מקרה לדווח על המחלות הנוספות או שעלי להתייחס בדיוק למה שהם ביקשו התייחסות במפורשות למספר מחלות. אני חוששת שאם בעתיד חלילה אצטרך כיסוי הם עלולים לאמר לי שלא דיווחתי על כל המחלות למרות שלא התבקשתי לכך.זאת במידה ואתקבל. תודה וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב למר פרישמן

הוספת תגובה

• חיתום לביטוח סיעודי

ד''ר אודי פרישמן
    06/10/2008

שלום
    אם הבעות הרפואיות הנוספות שיש לך הן מהותיות עליך לדווח עליהם
    אם הן בעיות שוליות אין חובת דיווח
    מה זה מהותי ומה לא, זו שאלה של פרשנות
    אני מציע לך לדוחח דיווח אמיתי ומפורט ולריב עם חברת הביטוח היום על תנאי הקבלה מאשר
    לריב מחר בזמן תביעה
    בברכה
    ד"ר א פרישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו