החרגה לכיסוי על סרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החרגה לכיסוי על סרטן צוואר הרחם
    מתלבטת
    01/01/2009

בוקר טוב, אני בחורה בת 27 וכרגע בתהליך של בירור אל מול חברת הביטוח על סעיף החרגה במקרה של סרטן צוואר הרחם. להלן הרקע: לפני כשנה וחצי עשיתי בדיקת PAP שגרתית שיצאה לא תקינה. עשיתי קולפוסקופיה וגילו לי תאים חריגים (ברמה של CIN1-2). טיפלו בי ע"י קוניזיציה של האיזור הנגוע. מאז אני במעקב רפואי (כשנה) מבצעת בדיקות קולפוסקופיה ו-PAP והכל תקין. חברת הביטוח המיועדת רוצה לאשר לי ביטוח רפואי עם החרגה של סרטן צוואר הרחם. האם אתה, מנסיונך חושב שכדאי לנסות לערער/לפנות לחברות אחרות או שהמאבק הוא סיזיפי וזוהי החרגה סבירה. שאלה נוספת, במידה ואחלה בסרטן הרחם, עד כמה מערכת הבריאות הציבורית (כיסוי מושלם) אכן מכסה אותי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן צוואר הרחם

ד''ר אודי פרישמן
    01/01/2009

שלום
    אני מציע לך לנסות להגיע עם חברת הביטוח להסדר כי במידה ובמשך חמש שנים רצופות בדיקות ה PAP שלך יהיו תקינות הם יסירו את ההחרגה. יש חברות שמוכנות להגיע לחיתום כזה
    איכות הרפואה הציבורית טובה, רפואה פרטית כזו שניתן לקבל באמצעות ביטוח פרטי נראה לי שבמקרים מסויימים עדיפה
    בברכה
    ד"ר א פרישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו