מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדן כושר עבודה כמה מותר להשתכר?מרדכי מ11/01/2009
לאחר תאונת דרכים הרופא פסק לי :
depressive discorder nos
post traumatic strress disorder
לאחר פסיקת השופט לפיצויים אם אני אמצא עבודה עד כמה אני יכול להשתכר מה התיקרה?
ברוטו ונטו המורשית
אשמח לקבל תגובה
בתודה מרדכי מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים
ד''ר אודי פרישמן12/01/2009אין מספיק נתונים בשאלה ולא ברור לי על פי איזה דין נקבעו לך אחוזי נכות ובעקבותיהם ניתנו הפיצויים.
אם הפיצויים נקבעו על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים – אין כל משמעות להשתכרותך בפועל לאחר פסק הדין הסופי.
אם התאונה הוכרה כתאונת עבודה ונקבעו פיצויים על פי חוק הביטוח הלאומי - מענק (בהתאם לאחוזי נכות בין 9%-19% ) אין משמעות ליכולת ההשתכרות שלך לאחר קביעתה הסופית של הועדה
במידה וניתנת קצבת נכות מעבודה ( מעל 19% נכות ) והופעלה תקנה 15 ובעקבותיה הוגדלו אחוזי הנכות- המל"ל יכול לבחון את הפעלת תקנת 15 מעת לעת – דהיינו לבחון את יכולת ההשתכרות שלך, ואז עשויה להיות משמעות להעסקתך . מדובר בכל מקרה לגופו ומנתוני השאלה לא ברורים פרטים חיוניים רבים כגון הכנסתך ( אם בכלל ) הנוכחית, גילך וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)