כמה אני יכול להשתכר אחרי אובדן כ"א2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אני יכול להשתכר אחרי אובדן כ"א2
    מרדכי מ
    13/01/2009

עד כמה אני יכול להשתכר אחרי אובדן כושר עבודה? היתה לי תאונת דרכים במכונית ליסינג מהעבודה שהיתה לי, בתאונה שברתי את כתף שמאל ווקיבלתי מכה בראש ואיבדתי את ההכרה. תבעתי את חברת הביטוח של המכונית. משכרתי בזמן התאונה 2005 היתה 25000 שקל ברוטו +רכב וקרן השתלמות וביטוח מנהלים. -היה לי ביטוח אובדן כושר עבודה של מגדל 75% מהמשכרת. -האורטופד קבע לי 10% נכות על יד שמאל -הפסיכיאטר קבע לי: depressive discorder nos post traumatic strress disorder אני ממתין לפסיקת השופט כמה פיצויים מגיעים לי. אשמח לקבל תשובה מה גודל המשכרת הנטו והברוטו שאני יכול להשתכר לאחר קבלת הפיצויים. -היום אני בן 57 מובטל היה לי התקף לב , ואני מקבל תרופות ללב. לאחר פסיקת השופט לפיצויים אם בכל זאת אמצא מקום עבודה אסור יהיה לי לעבור משכרת של 7000 שקל ,חברת הביטוח תבקש מהשופט להפסיק את תשלום הפיצויים אם אני יעבור את הסכום של 7000 שקל. השאלה שלי היא: 1- אם זה נכון שאסור לעבוד עד תיקרה של 7000 שקל? 2- האם הסכום 7000 שקל הוא הנטו ? , ואז המעביד יכול לשלם לי סכום ברוטו נניח 16000 שקל? בתודה מרדכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוליסת אובדן כושר עבודה

ד''ר אודי פרישמן
    13/01/2009

ברב פוליסות הביטוח משתלמים תגמולי הביטוח רק בתנאי שהמבוטח אינועובד ומשתכר למחיתו
    אני מניח שכך מצויין גם בפוליסת הביטוח שלך
    אני לא מבין מהיכן אתה לוקח את המספר 7000 ש"ח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו