ועדה רפואית של מבטחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדה רפואית של מבטחים
    interleukin
    01/03/2009

שלום רב, אני קצבת נכות על סמך אובדן כושר עבודה, וזו לאחר שחליתי בדלקת פרקים חודשיים לפני הצטרפותי לקרן מבטחים החדשה. מבטחים (אחרי כמה מכתבים מרופאים) קבלו כי חליתי טרם הצטרפותי. זמנו אותי לוועדה רפואית שלהם. 1.מי יושב בוועדה כזו? 2. הבנתי שאוכל לבוא עם רופא מטעמי. האם כך??האם לבוא גם עם מסמך שהוא נותן או מספיק שהוא יגיע? 3. עברו למעלה מ3 שנים מאז הפסקתי לחלוטין לעבוד. האם רטרואקטיבית הם נסמכים רק על מכתבים מרופאים או על פי מצבי הנכחי? 4. האם רופא שלהם בודק אותי או רק מסמכים? 5. אמנם אני טוענת לאבדן מלא של כושר עבודה, יחד עם זאת בחמשת החודשים האחרונים עבדתי בצורה חלקית מאוד כ-20 שעות בשבוע, עד שעזבתי בשל מצבי הבריאותי שהחמיר שוב. עשיתי נסיון לעבוד אך לא הצלחתי בכך. האם בכלל להזכיר את זה או שאם לא שואלים לא לומר?? אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדה רפואית של מבטחים

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

ד''ר אודי פרישמן
    09/03/2009

בוועדה הרפואית ( דרג ראשון) של מבטחים בדרך כלל יושב הרכב של שני רופאים תעסוקתיים.

במידה וישנם מסמכים רפואיים עדכניים התומכים בגרסתך, ודאי שרצוי להביאם בפני הועדה.

קביעת אבדן הכושר לעבר תעשה הן על פי הסתמכות על מסמכים מהעבר (ינתן דגש למצבך הרפואי במועד תחילת אבדן כושר העבודה) והן על פי מצבך הרפואי העדכני.

לועדה הרשות לערוך לך בדיקה גופנית אך יש באפשרותה להסתפק בבחינת המסמכים הרפואיים העומדים בפניה ולהחליט על פיהם בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו