ביטוח סיעודי מכבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי מכבי
    רחל
    15/03/2009

אבי בן 85 מקבל תשלום מביטוח לאומי עבור 25 שעות ומעסיק עובדת זרה מאז יולי 08 מכיון שהוא שילם הרבה שנים לקופח מכבי כסף תוספת לסיעוד הגשנו תביעה למימוש הזכאות ואכן אישרו שהוא זכאי אך מכיון שמתאריך 1.7.08 הועבר התשלום לביטוח כלל והוא הוגדר ע"י ביטוח לאומי כסיעודי לפני תאריך זה אז יקבל את התשלום ממכבי מגן וזה אומר רק השלמה למה שביטוח לאומי משלם , שאלתי האם זה חוקי ומה עלי לעשות כדי לערער על כך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי מכבי

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי

ד''ר אודי פרישמן
    15/03/2009

מאחר ולא עברה שנה ממועד תחילת הביטוח של מכבי בכלל אתה "יצאת נפגע"
    צריך לראות על איזה רקע הוא סיעודי ולבדוק אם ניתן לתקוף את ההחלטה
    תן לי יותר פרטים לגבי מצבו ואנסה לסייע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי סיעודי

רחל
    15/03/2009

בהמשך לתשובתך ,את הביטוח הלאומי הוא החל לקבל ביולי על ירידה מנטלית ועל נפילות חוזרות ואי שליטה חלקי על צרכים ועכשיו בדצמבר הוא נפל ושבר את עצם הירך והוא מושבת לגמרי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי

ד"ר א פרישמן
    15/03/2009

אני אבדוק אבל על פניו אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו