ביטול מעבר בין הקופות לאחר התאריך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטול מעבר בין הקופות לאחר התאריך
    ט ארבל
    16/03/2009

א.ג.נ, 1. הנני מבוטחת של קופ"ח כללית מיום לידתי בתאריך אי שם בתחילת שנות השבעים.. אני מבוטחת גם בביטוח סיעודי עם החרגות בגלל מחלת קוליטיס אולצרוזה , ממנה אני סובלת מגיל צעיר. 2. בתאריך 15/02/09 הגשתי בקשה ,בסניף דואר , לעבור מקופ"ח כללית לקופ"ח מכבי . 3.בתאריך 15/03/09 , התקשרתי לברר אם קיבלו את הניירת הקשורה למחלתי מהרופא המטפל בעניין מחלת הקוליטיס ,מכתב אשר שלחתי שבוע קודם. 4. הנציגה של מכבי , דיווחה לי בטלפון כי נדחית בקשתי לביטוח סיעודי של מכבי. 5.מייד בצעתי ברור מהיר ,במטרה לבטל את המעבר. נאמר לי כי היום האחרון לביטול המעבר היה בתאריך ה- 15/02/09 , יום הגשת בקשתי. 6.בכל שיחותיי עם נציגי מכבי , לא הועלתה בפניי האפשרות כי יש סיכוי שבקשתי לביטוח סיעודי במכבי תידחה. 7.בקופ"ח כללית, אני מבוטחת בביטוח סיעודי, ולא ציפיתי כי ידחו את בקשתי. אני מבקשת לבטל את המעבר של לקופת חולים מכבי ולהחזיר אותי לקופ"ח כללית באותם התנאים שיש לי אצלם כבר עשרות שנים. מעבר כזה מרע באופן ברור את זכויותיי ולו ידעתי כי אם קיים אף הסיכוי הקל ביותר שידחו את בקשתי ,לא הייתי מבצעת שינוי זה.ברור מעל כל ספק סביר שזכויותיי נפגעות מן המעבר הנ"ל. אבקש לבצע את הביטול לפני 01/04/09, היום בו אמור הביטוח להתחיל בקופ"ח מכבי. שלחתי טופס ומייל לנציבות קבילות , משרד הבריאות . האם יש עוד משהו שניתן לעשות ? מהן סיכויי להחזיר את הגלגל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר בין קופות

ד''ר אודי פרישמן
    18/03/2009

לצערי התשובה היא סוף מעשה במחשבה תחילה
    קשה לי להאמין שיש דרך לעזור לך
    תעדכן אותי אחר שתקבל תשובה ממשרד הבריאות ואנסה לתת עיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אודי פרישמן
    18/03/2009

מקריאה נוספת של המייל שלך אני מבין שעדיין לא חלף המועד לביטול המעבר
    אי לכך אני לא רואה בעיה
    אני לא מבין למה נאלצת לפנות לנציב הקבילות, האם מישהו הקשה עליך לבטל את המעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו