מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטול מעבר בין הקופות לאחר התאריךט ארבל16/03/2009
א.ג.נ, 1. הנני מבוטחת של קופ"ח כללית מיום לידתי בתאריך אי שם בתחילת שנות השבעים.. אני מבוטחת גם בביטוח סיעודי עם החרגות בגלל מחלת קוליטיס אולצרוזה , ממנה אני סובלת מגיל צעיר. 2. בתאריך 15/02/09 הגשתי בקשה ,בסניף דואר , לעבור מקופ"ח כללית לקופ"ח מכבי . 3.בתאריך 15/03/09 , התקשרתי לברר אם קיבלו את הניירת הקשורה למחלתי מהרופא המטפל בעניין מחלת הקוליטיס ,מכתב אשר שלחתי שבוע קודם. 4. הנציגה של מכבי , דיווחה לי בטלפון כי נדחית בקשתי לביטוח סיעודי של מכבי. 5.מייד בצעתי ברור מהיר ,במטרה לבטל את המעבר. נאמר לי כי היום האחרון לביטול המעבר היה בתאריך ה- 15/02/09 , יום הגשת בקשתי. 6.בכל שיחותיי עם נציגי מכבי , לא הועלתה בפניי האפשרות כי יש סיכוי שבקשתי לביטוח סיעודי במכבי תידחה. 7.בקופ"ח כללית, אני מבוטחת בביטוח סיעודי, ולא ציפיתי כי ידחו את בקשתי. אני מבקשת לבטל את המעבר של לקופת חולים מכבי ולהחזיר אותי לקופ"ח כללית באותם התנאים שיש לי אצלם כבר עשרות שנים. מעבר כזה מרע באופן ברור את זכויותיי ולו ידעתי כי אם קיים אף הסיכוי הקל ביותר שידחו את בקשתי ,לא הייתי מבצעת שינוי זה.ברור מעל כל ספק סביר שזכויותיי נפגעות מן המעבר הנ"ל. אבקש לבצע את הביטול לפני 01/04/09, היום בו אמור הביטוח להתחיל בקופ"ח מכבי. שלחתי טופס ומייל לנציבות קבילות , משרד הבריאות . האם יש עוד משהו שניתן לעשות ? מהן סיכויי להחזיר את הגלגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר בין קופות
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009לצערי התשובה היא סוף מעשה במחשבה תחילה
קשה לי להאמין שיש דרך לעזור לך
תעדכן אותי אחר שתקבל תשובה ממשרד הבריאות ואנסה לתת עיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009מקריאה נוספת של המייל שלך אני מבין שעדיין לא חלף המועד לביטול המעבר
אי לכך אני לא רואה בעיה
אני לא מבין למה נאלצת לפנות לנציב הקבילות, האם מישהו הקשה עליך לבטל את המעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)