מי מאיתנו צריך לדווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי מאיתנו צריך לדווח
    פלוניתי
    21/04/2009

שלום רב
    , לאחר ניסיונות שנכשלו להרות טבעי נבדקנו בעלי ואני ונמצא כי ספירת הזרע של בעלי לא תקינה ( 3 אחוזים בלבד מהתאים הם בעלי מורפולוגיה תקינה) . באין פתרון לבעיה זכרית זו בימינו היה עלי לעבור טיפולי פוריות לא פשוטים ע"מ להרות ולהגיע לילד המיוחל.
    כידוע האשה היא זו שצריכה לעבור את הטיפולים גם אם הכל אצלה תקין.... חשוב לציין כי נשללה אצלי כל בעית פוריות ורופאי ציין כי בהנתן נתוני זרע תקינים הכניסה להריון היתה מהירה .

בקופת חולים מכבי גם כאשר הבעיה היא אצל הגבר האבחנה שנותנים הרופאים לאשה היא " unfertility unknown reason " שאלתי את הרופא מדוע זאת והוא ענה כי לא קיימת במערכת הגדרה לבעיה הגברית ותמיד ההתייחסות היא לאשה גם אם הכל תקין...

* לבעלי פוליסת בריאות פרטית וגם אני מעוניינת לרכוש ביטוח פרטי לעצמי .
    בטפסים ראיתי כי עליי לציין האם עברתי טיפולים רפואיים כלשהם ב3 השנים האחרונות .
    אך מי משנינו צריך לדווח על הטיפולים הללו ? הרי למעשה לי אין בעית פריון ! ונאלצתי לעבור טיפולים בשל בעייה רפואית של בעלי .... והסיכויים טובים שאאלץ לעבור טיפולים שוב להריון הבא...

מה עלי לעשות ?
    1. מי משנינו צריך לדווח ?
    2. האם יש צורך במכתב לביטוח מהרופא המטפל שלי
    אודה לעזרתך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי מאיתנו צריך לדווח

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות

ד''ר אודי פרישמן
    22/04/2009

אני חושב שצריך לדווח על הסיפור כולו
    קחו בחשבון הסכוי שבעיות פוריות יכוסו במסגרת הפוליסה קלוש
    גם אם לא תדווחו בעת תביעה החברה תבדוק את החומר הרפואי ותגלה את האמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו