מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי מאיתנו צריך לדווחפלוניתי21/04/2009
שלום רב
, לאחר ניסיונות שנכשלו להרות טבעי נבדקנו בעלי ואני ונמצא כי ספירת הזרע של בעלי לא תקינה ( 3 אחוזים בלבד מהתאים הם בעלי מורפולוגיה תקינה) . באין פתרון לבעיה זכרית זו בימינו היה עלי לעבור טיפולי פוריות לא פשוטים ע"מ להרות ולהגיע לילד המיוחל.
כידוע האשה היא זו שצריכה לעבור את הטיפולים גם אם הכל אצלה תקין.... חשוב לציין כי נשללה אצלי כל בעית פוריות ורופאי ציין כי בהנתן נתוני זרע תקינים הכניסה להריון היתה מהירה .
בקופת חולים מכבי גם כאשר הבעיה היא אצל הגבר האבחנה שנותנים הרופאים לאשה היא " unfertility unknown reason " שאלתי את הרופא מדוע זאת והוא ענה כי לא קיימת במערכת הגדרה לבעיה הגברית ותמיד ההתייחסות היא לאשה גם אם הכל תקין...
* לבעלי פוליסת בריאות פרטית וגם אני מעוניינת לרכוש ביטוח פרטי לעצמי .
בטפסים ראיתי כי עליי לציין האם עברתי טיפולים רפואיים כלשהם ב3 השנים האחרונות .
אך מי משנינו צריך לדווח על הטיפולים הללו ? הרי למעשה לי אין בעית פריון ! ונאלצתי לעבור טיפולים בשל בעייה רפואית של בעלי .... והסיכויים טובים שאאלץ לעבור טיפולים שוב להריון הבא...
מה עלי לעשות ?
1. מי משנינו צריך לדווח ?
2. האם יש צורך במכתב לביטוח מהרופא המטפל שלי
אודה לעזרתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות
ד''ר אודי פרישמן22/04/2009אני חושב שצריך לדווח על הסיפור כולו
קחו בחשבון הסכוי שבעיות פוריות יכוסו במסגרת הפוליסה קלוש
גם אם לא תדווחו בעת תביעה החברה תבדוק את החומר הרפואי ותגלה את האמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)