מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטוח סיעודיפרקש פנינה01/05/2009
אנו מבוטחים בחברת פליקס בטוח סיעודי. משלמים זה מספר שנים. במגביל מבוטחים גם במושלם.
בעלי בן 85, אני בת 76.
אנו עדיין במצב סביר, אין לנו עדיין צורך להשתמש בזכויות סיעוד. מי יתן וכספנו שולם לשווא.
השאלה שלי היא: מהן הזכויות שלנו ברגע שנצטרך לקבל עזרה במסגרת ששלמנו.
דברתי בטלפון עם עובדת מחברת פליקס וזה ההסבר שקבלתי. במידה ואחד משנינו מגיע למצב סיעודי, עלינו להגיש קבלה למושלם וחברת פליקס ישלם את היתרה בין תשלום מושלם לקבלה.
זה לא מקובל עלי ואין אני מבינה מה הקשר בין חברה לחברה. כל חברה מקבלת תשלום נפרד,
ולפי הבנתי פליקס צריך לשלם את חלקו ללא כל קשר למושלם.
אשמח מאד לקבל תשובה
תודה פרקש פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן01/05/2009למיטב הבנתי עובדת הפניקס לא מסרה לכם מידע נכון
ההחלטה את מי לתבועומתי היא בלעדית שלכם
אני מאחל לכם חיים ארוכים ובריאים
אבל אם חלילה מישהו מכם יהפוך לחולה סיעודי אני מצעי שתעזרו במומחה למצוי זכויותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)