טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני משוחררת שנה מהצבא,מהשחרור יש לי שמונה תלושי משכורת וששה תלושי משכרות מלפני הצבא (הבנתי שתקופת האשכרה נחשבת לתלושי משכורת מעל גיל 18, בכל התקופה המדוברת הייתי מעל גיל 18). תלושי המשכורת נעים בין 200-800 ש"ח לחודש, מעבודה בניקיון צימרים. כרגע יש בקושי עבודה. לכן אני מתלבטת מה לעשות... האם כדאי לי לחתום דמי אבטלה? הבנתי שזה בהתאם לגובה המשכורת.. כך שזה לא אמור להיות סכום סביר. הציעו לי לחתום הבטחת הכנסה, אך לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם... ובאלו תנאים אני צריכה לעמוד כדי לקבל הבטחת הכנסה. ואולי בכלל עדיף לי לעבוד את המעט שיש ולקבל תלוש משכורת 100 ש"ח (מקסימום..) ולבקש השלמת הכנסה..שגם, לא בדיוק ברור לי מה זה אומר. אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר להסביר לי מי נגד מי בכל הנושא הזה ומה עדיף לי לעשות.. אני אודה לו מאוד. סוף שבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד