טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הגשתי בקשה לחברת הביטוח הפרטית שלי למימון תרופה. תרופה זו , גמזר, רשומה בארץ אף לא להתוויה אשר דרושה לי. זאת משום שהסרטן שיש לי הוא סרטן נדיר מאוד. חברת הביטוח סירבה בטענה שהתרופה לא רשומה להתוויה שלי ובטענה שהיא מוגדרת כניסיונית. קראתי שוב את הפוליסה ולהבנתי ישנן אפשרויות נוספות בהן מגיעה לי התרופה בכל זאת. השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק (האם יש איזה מאגר מידע?) לאלו התוויות רשומה התרופה במדינות האחרות שמפורטות בפוליסה ? האם יש עוד אפשרויות ? תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד