מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לייעוץשרי24/06/2009
שלום לך
אני חברת קופת חולים "מכבי " שנים רבות ויש לי מכבי מגן ,מכבי זהב
אני מעוניינת להפסיק לשלם את התוספות הללו ורוצה לשלם רק את הסל הבסיסי.
שאלותיי הן 2
1 איך אני יכולה לבטל את התשלומים הללו?
2 אחרי שנים רבות ששילמתי מה קורה עם התשלומים הללו האם ברגע שאני מפסיקה גם הלכו התשלומים או שישנה אפשרות להעביר אותם ולנצלם?
ממתינה לתשובה
בתודה מראש
שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח משלים מכבי
ד''ר אודי פרישמן25/06/2009שלום
את פשוט צריכה לבטל את הוראת הקבע
כספי העבר ירדו לטימיון
תחשבי טוב אם אכן את רוצה לבטל את הביטוח המשלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול ביטוחים משלימים
ארזה' שליין30/06/2009הרשי נא לי דיעה פרטית: כשהיית צעירה הרבה יותר ערכת ביטוחים (והרי את אומרת שאת משלמת כבר שנים), וכעת, משהתבגרת יותר, את רוצה לוותר על זה? אני ממליצה, אם יש לך אפשרות כלשהי להמשיך בביטוחים, לא להפסיק. מה שלא תחליטי, היי מבורכת! ארזה'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח מכבי
ד''ר אודי פרישמן30/06/2009את יכולה להפסיק את הביטוח המשלים פשוט על ידי ביטול הוראת הקבע
מבחינת זכויות, אין לך שום זכויות שמורות
תחשבי פעמיים לפני שאת מבטלת את הביטוח המשלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)