טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, ברשותי ביטוח רפואי פרטי. בקרוב אני עומדת להתחיל טיפולי הפריה דרך קופת החולים. האם מגיע לי החזר על כך מהביטוח הפרטי? בעבר כשבעלי עשה ניתוח דרך הקופה ולא דרך הביטוח קיבלנו החזר כספי על כך שלא ביצענו את הניתוח באמצעות הביטוח הפרטי. האם גם טיפולי הפריה נכללים כמקרה כזה? אשמח לתשובה- עד כמה שידוע לי העלות של טיפול הפריה באופן פרטי היא כ-22000 שקלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא מכיר פוליסה שנותנת החזר על טיפולי הפריה אבל אולי יש כזו צריך לקרוא את הפוליסה ולראות מה כתוב בה יש בשוק מאות סוגי פוליסות וכל אחת נותנת ומכסה דברים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד